Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 - Λαχτάρησε ο Ουγγαρέζος

Πέρασαν σε διαφημίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 - Λαχτάρησε ο Ουγγαρέζος

Ένα ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά σήμερα 21/12 το πρωί στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1, όταν πήγε να σηκωθεί από το σκαμπό που καθόταν και συζητούμε με τους συνεργάτες την επικαιρότητα. Μάλιστα, με το ατύχημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λαχτάρησε με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τη θέση του.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο η παρουσιάστρια σηκώθηκε από το τραπέζι του πάνελ και πάτησε κατά λάθος τον Κούπερ, τον σκύλο του συνεργάτη της και καλού της φίλου.

«Ολόκληρο λαμπραντόρ δεν το είδες;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πετάχτηκε από τη θέση του και έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Όλοι στο πλατό, αλλά και πίσω από τις κάμερες ξέσπασαν σε γέλια. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Να πούμε πως η Φαίη Σκορδά είναι συνηθισμένη στα ατυχήματα τα οποία να σημειώσουμε γίνονται viral στο διαδίκτυο. Όπως τότε που της έμεινε στο χέρι ένα.... χέρι.

Καρέ καρέ το ατύχημα της Φαίης Σκορδά στο πλατό του ΑΝΤ1

Το απίστευτο περιστατικό με το γιο της στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αέρα του Πρωινού και το πρωί της Τετάρτης. Την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έδινε τις προβλέψεις της για τα ζώδια, χτύπησε το κινητό της παρουσιάστριας η οποία πετάχτηκε αμέσως πάνω από την ταραχή της γιατί ήταν απορροφημένη στα λόγια της αστρολόγου.

Η κλήση ήταν από το γιο της, και ξαφνιάστηκε ακόμα περισσότερο. Μέχρι να μάθει τι είχε συμβεί η «καρδιά της πήγε στην Κούλουρη». Ευτυχώς όμως ήταν για καλό, αφού ο γιος της την ενημέρωσε πως σήμερα δεν θα κάνει μάθημα. Η χαρά του ήταν μεγάλη και θέλησε να τη μοιραστεί με τη μαμά του, η οποία επίσης χάρηκε αφού θα γλιτώσουν το διάβασμα, όπως η ίδια είπε.