Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σία Κοσιώνη: Βγήκε βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας - Χαμός στο Instagram με τις φωτογραφίες της

Τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα

Σία Κοσιώνη: Βγήκε βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας - Χαμός στο Instagram με τις φωτογραφίες της
News 21.12.2020 20:28
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο υπέροχα στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται πως έκανε βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος αποφάσισε να βγει για λίγο από το σπίτι και να απολαύσει το κέντρο της Αθήνας που είναι πλέον στολισμένο από άκρη σε άκρη.

Τον τελευταίο καιρό η Σία Κοσιωνη είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μαζί με τον γιο της.

Αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε η Σία Κοσιώνη από το στολισμένο κέντρο της Αθήνας

Σία Κοσιώνη Instagram
Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης Αθήνα

Ο σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης, αποκάλυψε πόσο κόστισαν οι στολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Αναφερόμενος στον στολισμό της πόλης, ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε ότι «γίνεται μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από το Δήμο να απλωθούν τα φώτα σε όλη την πόλη, καθώς φέτος για πρώτη φορά θα στολιστούν δέντρα σε 27 πλατείες της Αθήνας», ενώ σχετικά με το κόστος του στολισμού σημείωσε ότι «έγινε διαγωνισμός μέσα από τον οποίο εξασφαλίστηκαν τα χρήματα, περίπου 500.000 ευρώ, για τα φωτάκια που στολίζουν τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης» καταλήγοντας πως «ο φωτισμός της πόλης θα αποτελέσει και προίκα της πόλης για τα επόμενα χρόνια».

Παράλληλε είπε ότι «ο στολισμός και η συντήρηση γίνεται από ιδιωτική εταιρεία, γι’ αυτό και το συνολικό κόστος έφτασε τις 900.000 ευρώ, το οποίο καλύπτει και την επόμενη χρονιά. Με τον τρόπο αυτό, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα μπορεί όλο αυτό το διάστημα να ανταποκριθεί στις υπόλοιπες ανάγκες της πόλης για φωτισμό και αποκατάσταση βλαβών, κάτι που ήταν πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια», είπε.

Σχετικά με τον Μεγάλο Περίπατο, ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε πως είναι ένα έργο που εξελίσσεται σε δύο φάσεις και όπως εξήγησε, χρησιμοποιείται η μεθοδολογία των περισσότερων ευρωπαϊκών πόλεων και μάλιστα αυτή που διδάσκεται στα περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου.

«Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε βάσει μια μελέτης του ΕΜΠ, η οποία σε μεγάλο βαθμό επιβεβαιώθηκε, καθώς η κυκλοφορία έχει εξομαλυνθεί. Στον Μεγάλο Περίπατο δεν ανήκει μόνο η Πανεπιστημίου, αλλά και η Ερμού, η πλατεία Συντάγματος και η Βασιλίσσης Όλγας. Στη δεύτερη φάση του έργου, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και ο Μεγάλος Περίπατος θα βρει την περπατησιά του», είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σία Κοσιώνη: Η έκπληξη στο πλατό πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ

Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Ο γιος τους έγινε viral - Ανέβηκε πάνω σε φορτηγό και...

Share