Πάρτι στο σπίτι του Πυργίδη πριν από λίγες ώρες - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ξεσηκώθηκε όλη η Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι στο σπίτι του Πυργίδη πριν από λίγες ώρες - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Μπορεί ο Δημήτρης Πυργίδης πριν μπει στο Big Brother να μην ήταν τόσο ενεργός στα social media, τώρα όμως έχει γίνει αστέρι! Μετά το τέλος του ριάλιτι έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ) κι από τότε μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, ξεσήκωσε τους followers του με το πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη!

Ο τρίτος στην προτίμηση του κοινού, παίκτης του Big Brother, Δημήτρης Πυργίδης, μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού αποφάσισε να μαζέψει στο σπίτι του λίγους και καλούς φίλους, και να κάνουν ένα αξέχαστο τσιμπούσι! Αν κι από τις φωτογραφίες των stories του καταλαβαίνουμε πως έτρωγε ένας ολόκληρος λόχος από τα φαγητά που παρήγγειλε!

Φωτογραφίες από το πάρτι του Δημήτρη Πυργίδη

Πυργίδη

Πυργίδη Δημήτρης

Πυργίδη Big Brother

Μετά το φαγητό ο Δημήτρης άνοιξε το live στο instagram και μοιράστηκε διάφορες σκέψεις με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Δημήτρης Πυργίδης: Η ηλικία και καταγωγή του

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”