Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής για τον καρκίνο - «Σε μένα έρχεται και φεύγει....»

Όσα εξομολογήθηκε για την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής για τον καρκίνο - «Σε μένα έρχεται και φεύγει....»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Στέφανος Κορκολής, οι οποίοι έκαναν μια όμορφη συζήτηση. Μεταξύ άλλων, ο συνθέτης έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.

Από την άλλη η επιτυχημένη ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψε ότι και αυτή ήρθε αντιμέτωπη με την ασθένεια. Πως την αντιμετώπισε;

Η εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή για τον καρκίνο

«Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

Η αποκάλυψη της Κάρμεν Ρουγκέρη

«Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις», εξομολογήθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Για τον καρκίνο, είχε μιλήσει και η Αθηνά Παππά και τα λόγια της ανατρίχιασαν πολύ κόσμο.

Η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κορκολής είχε μιλήσει για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε ότι είχε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. «Ηταν ένας καρκίνος που βγαίνει σε πιο μεγάλες ηλικίες, είναι ένα είδος καρκίνου 100% ιάσιμος, έκανα τις θεραπείες μου -λίγο επώδυνες- αλλά το κυριότερο είναι ότι έκοψα το τσιγάρο γιατί το τσιγάρο μου δημιούργησε τον καρκίνο που είχα», είπε.

Ωστόσο, ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση της διάγνωσης ήταν ένα ισχυρό σοκ. «Τις πρώτες δύο μέρες έκλαψα, έκανα και εμετούς από τη σύσπαση των νεύρων, είναι σοκ», είπε και πρόσθεσε: «Οταν το έμαθα μου πέρασαν πάρα πολύ άσχημες σκέψεις. Αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα, γίνεσαι λίγο του εαυτού σου. Επικεντρώθηκα πάρα πολύ στην οικογένειά μου, γιατί το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν ο πατέρας μου και η μάνα μου».