Έξαλλη η μητέρα του Πυργίδη στον τελικό του Big Brother - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Στη φόρα το άγνωστο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η μητέρα του Πυργίδη στον τελικό του Big Brother - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, για τον γιο της, αλλά και για το περιστατικό πίσω από τις κάμερες στον τελικό του Big Brother που την έκανε έξαλλη και να αλλάξει θέση, μίλησε στο Ευτυχείτε η μητέρα του Δημήτρη Πυργίδη.

Η κυρία Βέτα βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και ξεκαθάρισε την κατάσταση, καθώς σύμφωνα με τις φήμες που είχαν βγει, την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την μητέρα της Άννας Μαρίας.

Όπως λοιπόν εξήγησε κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Η αλήθεια είναι πως θύμωσε πολύ με συγγενείς άλλου παίκτη οι οποίοι καθόντουσαν πίσω της και μιλούσαν με πολύ άσχημα λόγια για την Άννα Μαρία, το γιο της, αλλά και για τη Σοφία Δανέζη. Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του λοιπόν, ήταν να αλλάξει θέση.

Τις δηλώσεις της η κυρία Βέτα έκανε μετά το πάρτι που πραγματοποίησε στο σπίτι του ο Δημήτρης Πυργίδης. Υπάρχουν φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Πυργίδη μετά το τέλος του Big Brother

Το βράδυ της Παρασκευής το «Big Brother» έφτασε στο τέλος του, με τον Χάρη Βαρθακούρη να ανακοινώνει τη μεγάλη νικήτρια, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία πήρε την πρωτιά και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Στη δεύτερη θέση ήταν η Σοφία Δανέζη ενώ στην τρίτη ο Δημήτρης Πυργίδης.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά το τέλος του «Big Brother», ο Δημήτρης Πυργίδης ανέβασε στο Instagram δυο φωτογραφίες από τον τελικό και έγραψε: «Big Brother 2020. Το τερματίσαμε. Το ανατινάξαμε. Ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα, τα όμορφα λόγια και όλη τη στήριξη… Φιλιά πολλά. Χάοοοος».

Δημήτρης Πυργίδης Big Brother

Πυργίδης ανάρτηση για το Big Brother instagram