Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά: "Με την Μαρινέλα..."

Όσα αποκάλυψε στην κάμερα των Κου Κου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά:

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα των Κου Κου αποφάσισε μετά από αρκετές ημέρες να μιλήσει για την σχέση του με την Μαρινέλα, αφού από κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν άρχισε να φημολογείται έντονα πως διατηρούν δεσμό μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική.

«Με την Μαρινέλα είμαστε φίλοι, σε εκείνη την φωτογραφία που είδατε φόραγα ακριβώς τα ίδια ρούχα. Είμαστε απλώς φίλοι, έτυχε να βγούμε 2-3 φορές και μας πέτυχαν οι κάμερες. Είναι λίγο άβολο».

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρώην σχέση του.

«Είδα αυτά τα story, γενικά έχουμε καλές σχέσεις με την Αγγελική. Όντως το παιχνίδι ήταν μια έντονη εμπειρία, μια εμπειρία που με άλλαξε. Με άλλαξε σε ένα σημείο που πλέον θέλω να ενδιαφερθώ μόνο για τα επαγγελματικά μου. Γενικά έχουμε καλές σχέσεις με την Αγγελική. Ο χωρισμός δεν ήταν βάναυσος ή επώδυνος, εμείς είμαστε πολύ χαλαρά».

Ποια είναι η Μαρινέλα που έχει έρθει κοντά με τον νικητή του GNTM, Ηρακλή

Μαρινέλα Ζίλα Gntm Ηρακλής

Η Μαρινέλα Ζίλα είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αλβανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε τον χορό από τα 9 της χρόνια και τα τελευταία 3 εργάζεται ως δασκάλα χορού. Πηγαίνει σε αγώνες με τον αδερφό της από τα 10 τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία, όπου είναι και πρωταθλητές. Με τον χώρο του μόντελινγκ δεν έχει ξανά ασχοληθεί, αν και το σκεφτόταν πάντα. Είχε ανθρώπους γύρω της που της το λέγανε αλλά δεν το πίστευε. Τώρα όμως είναι πιο σίγουρη και πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της, νιώθει πιο ώριμη και θεωρεί πως μπορεί να τα καταφέρει.

Είναι ξανθιά με χαρακτηριστικά καφέ μάτια και μοιάζει πολύ με την Κάτια Ζυγούλη, όπως της έχουν πει πάρα πολλές φορές. Είναι 1,76, και αναλογίες 87,63,92 με πολύ όμορφους κοιλιακούς και πλάτες.