Αποκάλυψη από τον Έντουαρντ Στεργίου - Ποια συμπαίκτριά του τον είδε γυμνό στο GNTM 3;

Και όμως αυτή την απάντηση δεν την περιμένατε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη από τον Έντουαρντ Στεργίου - Ποια συμπαίκτριά του τον είδε γυμνό στο GNTM 3;

Ο Έντουαρντ Στεργίου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία αποκάλυψη για μία από τις συμπαίκτριες μέσα στο σπίτι του GNTM 3, η οποία τον είδε γυμνό. Η συμπαίκτριά του αυτή φυσικά δεν ήταν άλλη από τη Λία.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μοντέλου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχε στείλει το κοινό και να παίξει το παιχνίδι «πόζα ή αλήθεια».

Πέρα από την αποκάλυψη για τη Λία, ξεκαθάρισε πως κατά τη γνώμη του η Παρασκευή δε θα έπρεπε να βρίσκεται στον τελικό του GNTM 3 μιας και τα αγόρια φέτος ήταν πολύ καλύτερα από τα κορίτσια, ενώ σήμερα το πρωί η Άννα Μαρία Ηλιάδου απάντησε αν βρίσκεται σε σχέση με τον Έντουαρντ.

Τι είπε ο Έντουαρντ για τη σχέση του με τη Ρασέλ στο σπίτι του GNTM 3

Όπως εξήγησε ο ίδιος δεν υπήρχε στην ουσία σχέση απλά οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και είχαν μία παραπάνω συμπάθεια δεδομένου και του εγκλεισμού.

Στη συνέχεια τόνισε πως έχει άριστες σχέσεις με τον Δημοσθένη και πως μέχρι στιγμής έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου στα social media.

Έντουαρντ GNTM 3

Για τη σχέση του με τη Ρασέλ: «Με τη Ρασέλ όπως και με τον Δήμο κάναμε καλή παρέα. Για εμένα πάνε πακέτο γιατί ήμασταν μία καλή παρέα μέσα στο σπίτι. Καταλαβαίνω ότι φάνηκε κάτι που παρεξηγήθηκε αλλά έχουμε παραμείνει φίλοι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα σχέση με τη Ρασέλ, είχα μία παραπάνω συμπάθεια απ' ότι με άλλα παιδιά. Είχαμε μία κοινή επαφή, αυτό ήταν όλο - δείτε εδώ τη σκηνή που είχαν κοιμηθεί μαζί στο κρεβάτι.

Έχουμε βρεθεί μία φορά όλοι μαζί με τον Δήμο και την Ίριδα στο σπίτι. Έχω ξαναβρεθεί μόνο με τον Δήμο γιατί έχουμε μία πιο στενή επαφή. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος που μας ένωσε με τη Ρασέλ.

Εγώ τον Δημοσθένη τον εκτιμώ όπως τον εκτιμούσα και μέσα στο παιχνίδι. Με καλούν στο σπίτι αλλά δεν γίνεται να πηγαίνω πάντα».

Για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί: «Δεν τις έχω μετρήσει. Δέχομαι πολλά μηνύματα τέτοιου είδους και τα δέχομαι σαν κομπλιμέντο, είναι κάτι πολύ ωραίο. Έχω πάρει και μήνυμα να λέει: «Δεν μου απαντάς εδώ και δύο μέρες, χωρίζουμε». Λαμβάνω κάποια πιο... προσωπικά μηνύματα, ίσως και κάποια πιο τολμηρά. Με φέρνει λίγο σε δύσκολη θέση ένα τέτοιο μήνυμα».