Ενοχλημένη η Σοφία Δανέζη: «Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για την Άννα Μαρία»

Τι είπε για τη μεταξύ τους σχέση;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Σοφία Δανέζη: «Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για την Άννα Μαρία»

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother, αν και φάνηκε να είναι ενοχλημένη στην ερώτηση για την Άννα Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να μιλάει για εκείνη συνέχεια.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα πάντα ωστόσο το θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν αυτό για τη σχέση της με την Άννα Μαρία, με την οποία την είδαμε να τσακώνεται πολλές φορές μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να μείνουν οι δυο τους στο τέλος.

«Τι μου έχει μείνει από την Άννα Μαρία; Η αγάπη της στον κόσμο, στον έξω κόσμο, στον μέσα κόσμο, στον παραδίπλα κόσμο… Της εύχομαι ό,τι καλύτερο! Μπράβο της! Υγεία και σε αυτήν και στην οικογένειά της και ό,τι επιθυμεί», δήλωσε και συνέχισε:

Σοφία Δανέζη Big Brother

«Εγώ δεν είχα και την καλύτερη σχέση με την Άννα Μαρία, δεν ταιριάζαμε ποτέ, δεν θα ταιριάξουμε ποτέ. Δεν γίνεται να ταιριάξουμε».

«Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για την Άννα Μαρία», εξομολογήθηκε η Σοφία Δανέζη κλείνοντας το θέμα, ενώ χθες σε δική του συνέντευξη, ο Κεχαγιάς μίλησε για τη σχέση που έχει μέχρι τώρα με τη Σοφία.

Τι άλλο είπε η Σοφία Δανέζη για το Big Brother

«Ακόμη δεν έχω έρθει στην πραγματικότητα. Ήθελα να το ζήσω το παιχνίδι, το χάρηκα και ήθελα να μου δώσει ένα προβάδισμα στα καλλιτεχνικά μου, τραγουδίστρια είμαι», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Το περίμενα πιο χαλαρό το παιχνίδι, δεν έχει να κάνει με την παραγωγή αλλά με τους ανθρώπους. Στο Big Brother ήμουν ο εαυτός μου, δεν προσποιήθηκα ούτε έπαιζα ρόλους. Ήμουν από την αρχή ο εαυτός μου», συνέχισε.

«Ήρθα πολύ κοντά με την Αφροδίτη και την Χριστίνα. Αλλά πιο κοντά έχω έρθει με τον Δημήτρη Κεχαγιά», συμπλήρωσε.