Έρχεται το δεύτερο παιδάκι για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη;

Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρχεται το δεύτερο παιδάκι για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη;

Η Ήβη Αδάμου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στο catwalk, ενώ μεταξύ άλλων, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στο μέλλον με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Θα πω την Σκλάβα της Τζένης Βάνου. Ένα δεύτερο παιδί γενικότερα θα το ήθελα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα αυτή τη χρονιά συγκεκριμένα, αλλά δεν είναι κάτι που το αποκλείω. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις κατά καιρούς για κάτι τηλεοπτικό, αλλά ψάχνω κάτι ιδανικό», απάντησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά θα τραγουδήσει στο ανατρεπτικό show MadWalk 2020 , που συνδυάζει μόδα και μουσική όπου θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Δείτε ποιοι ακόμη τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη Ήβης Αδάμου - Μιχάλη Κουϊνέλη

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκε η Ήβη Αδάμου και ο σύζυγός της, Μιχάλης Κουϊνέλης μαζί με την κορούλα τους και στόλισαν το δέντρο στο σαλόνι τους. Η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή.

Μπορεί να βρισκόμαστε να είμαστε εν μέσω κορωνοϊού και lockdown, ωστόσο το ζευγάρι προσπαθεί να περάσει όσο πιο όμορφα μπορεί αυτές τις ημέρες.

Έτσι λοιπόν έκατσαν οικογενειακώς και στόλισαν το δέντρο τους, αλλά και γενικά όλο το σπίτι τους με λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

«Κ του Χρόνου Με υγεία…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Stavento στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό. Θα πάθετε πλάκα μόλις το ακούσετε.

Ήβη Αδάμου Μιχάλης Κουϊνέλης κόρη σπίτι

Επίσης, ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Ήβη Αδάμου, όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο της μουσικής σκηνής.