Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει κρατήσει με τον Δημήτρη Κεχαγιά, μετά από το τέλος του Big Brother και την επιστροφή της στην καθημερινότητά της.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και έδειξαν πως έχουν μία πολύ ξεχωριστή σχέση αν και επέμεναν πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

Έτσι, αφού μίλησε για την Άννα Μαρία και όλα όσα έγιναν μεταξύ τους, η Σοφία Δανέζη αναφέρθηκε στον Κεχαγιά και στο πώς είναι η σχέση τους τώρα που δεν βρίσκονται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Big Brother Κεχαγιάς Δανέζη

«Στην περίπτωση την δική μου με τον Δημήτρη, να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε μέσα στο παιχνίδι και τον στήριξα και εγώ. Ήμασταν ομάδα, είμαστε δύο παιδιά που ουσιαστικά ταιριάζουμε. Οι απόψεις μας όλα.

Κεχαγιάς Δανέζη σχέση

Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα στο παιχνίδι. Τα λέγαμε όλα και δεν κάναμε κουτσομπολιά. Με τον Δημήτρη μιλάμε κάθε μέρα, βλεπόμαστε κάθε μέρα και με στηρίζει ακόμη. Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που με στήριζε μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη.

Τι είπε ο Κεχαγιάς για τη σχέση του με τη Δανέζη μετά το Big Brother

«Το ερωτευμένος άντρας το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές. Εκεί πέρα όλη αυτή η κατάσταση που ζούσαμε εμείς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπετε σε δυο ώρες επεισόδιο. Δεν πέρναγε η ώρα. Αναγκαστικά μπαίνεις συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, θέλεις δε θέλεις. Όταν με έναν άνθρωπο είσαι κοντά, θα παρέρθεις κοντά.

Αντίστοιχα όταν με έναν άνθρωπο είσαι πιο απόμακρος αποξενώνεσαι περισσότερο. Φυσικά μιλήσαμε με τη Σοφία μετά το παιχνίδι. Επαφή με τη Σοφία έχουμε και θεωρώ πως θα κρατήσουμε επαφή.

Το που μπορεί να φτάσει όλο αυτό, το τι μπορεί να συμβεί, αν μπορεί να συμβεί, αυτό έχει πολλά ερωτηματικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε εκτός παιχνιδιού. Εγώ στοχεύτηκα επειδή στάθηκα κοντά στη Σοφία. Θα το ξαναέκανα. Απλά ο κόσμος ίσως να μη το έβλεπε τόσο σωστά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς.