Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor θα πήγαινα με 1.000.000 ευρώ»

«Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor θα πήγαινα με 1.000.000 ευρώ»
News 22.12.2020 16:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε πως ο μόνος τρόπος να πάει στο Survivor θα ήταν να της έδιναν 1.000.000 ευρώ, ενώ χαρακτήρισε λίγα τα χρήματα που προσέφερε η παραγωγή στην Ιωάννα Τούνη.

Η εκρηκτική επιχειρηματίας με τη δήλωσή της αυτή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σκοπό να κάνει μία τέτοια κίνηση στο άμεσο μέλλον.

«Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» είπε η Ευρυδίκη, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο reality.

«Δε θέλω να σκεφτώ ότι το J2US είναι στημένο...» - Ξεκάθαρη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και ήταν πολύ ξεκάθαρη στις δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ τόνισε πως δε θέλει καν να σκεφτεί πως το show ήταν στημένο, όπως της είπαν πολλοί.

Μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε το γεγονός ότι ήταν η πρώτη που αποχώρησε ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια.

«Δεν περίμενα να φύγω από το 1ο επεισόδιο του J2US. Περίμενα να φτάσω στα 10 επεισόδια. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν θέλω να σκεφτώ αυτά που έχω ακούσει ότι είναι στημένο, που τα άκουσα από την αρχή όταν πήγα».

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε για τον Τριαντάφυλλο: «Η χημεία μου με τον παρτενέρ μου πήγε στραβά. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Δεν ταιριάζουν δύο έντονοι χαρακτήρες μαζί. Είπε, είπα, μου έστειλε και ένα εξώδικο.

Τελικά, το J2US είναι το παιχνίδι των εξωδίκων. Δεν θα βγω να ανακαλέσω κάποια πράγματα που αισθάνθηκα εγώ η ίδια πως έγιναν. Δεν είπα ποτέ ότι με έδειρε, είπα ότι δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να ζητήσει κι εκείνος συγγνώμη εκ μέρους του. Λάθη ίσως κάναμε και οι δύο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου - Όσα δήλωσε

Απασφάλισε ο Τριαντάφυλλος για την Παπαδοπούλου - «Θα προχωρήσουμε σε αποζημίωση 100.000 ευρώ»

Share