Battle of Couples: Όνομα - έκπληξη στην παρουσίαση του ριάλιτι του ALPHA

Όλα όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of Couples: Όνομα - έκπληξη στην παρουσίαση του ριάλιτι του ALPHA

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει όλες τις λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν το νέο ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει στον ALPHA, το Battle of Couples. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής θα είναι ένα όνομα - έκπληξη.

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη!

Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται σε δοκιμασίες κάθε είδους, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν.

Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;

Battle of Couples ALPHA

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το Battle of the couples, που θα προβληθεί στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν και τα γυρίσματά του ξεκινούν σε 2 με 3 εβδομάδες. Όπως είπε, οι δοκιμασίες δεν έχουν να κάνουν με την πείνα και την εξαθλίωση αλλά θα έχει να κάνει με την αντοχή της αγάπης. Ο παρουσιαστής θα είναι όνομα-έκπληξη! «Θα είναι μια μεγάλη έκπληξη» είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, ενώ αργότερα υποδέχθηκε τη Βίβιαν και μίλησαν για το Bachelor.

Ποια ζευγάρια έχει ακουστεί ότι θα πάνε στη Μάχη των Ζευγαριών

Η εκπομπή Πρωινό θέλησε να κάνει μία τρομερή αποκάλυψη για ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης που πρόκειται να ξεκινήσει, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της εκπομπής, στο ριάλιτι αυτό θα βρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πριν από λίγες μέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από το Survivor, λόγω της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του, Χριστίνας Μπόμπα - δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Αργότερα το πρωινό έκανε γνωστό πως ο ALPHA έχει σκοπό να βγάλει ένα νέο ριάλιτι στο οποίο θα δούμε ζευγάρια από την ελληνική showbiz. Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν ήταν και αυτά του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη αλλά και του Παναγιώτη Βασιλάκου με την νικήτρια του The Bachelor, τη Νικολέττα αλλά και ο Αιμιλιάνο μαζί με τη Μαριαγάπη, την αγαπημένη του από το GNTM 3.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή.

Σάκης Τανιμανίδης survivor