Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτά είναι τα ονόματα που συζητούν για την εκπομπή τους

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά στον ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτά είναι τα ονόματα που συζητούν για την εκπομπή τους

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η αγαπημένη του σύζυγος, Αντελίνα, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη νέα τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ και ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα που συζητούν με το κανάλι για να βρεθούν μαζί τους στο πάνελ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει περάσει από οντισιόν στον ΣΚΑΪ για το εν λόγω πρότζεκτ, το όνομα του οποίου πρόδωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δημήτρης Μακαλιάς ΣΚΑΪ

Ακόμα φυσικά δεν έχει συμφωνήσει τίποτα με τον σταθμό, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, δοκιμαστικό αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες και η Χριστίνα Πολίτη.

Τι είπε ο Χάρης Βαρθακούρης για την εκπομπή που θα κάνει με την Αντελίνα;

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής επισήμανε αρχικά πως: «είμαστε πολύ κοντά. Με τη μύτη του παπουτσιού! Δεν έχω ιδέα τι ώρα θα είναι η εκπομπή. Την ίδια εκπομπή θα κάνουμε ότι ώρα και να την κάνουμε».

Αναφορικά με τους αντιπάλους που πρόκειται να έχουν είπε πως: «Δεν θα αλλάξει η στάση μου στην εκπομπή αν έχουμε απέναντι την Ναταλία Γερμανού ή έναν ευκολότερο, εντός εισαγωγικών, αντίπαλο»

Και συνέχισε λέγοντας «Σε ότι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και γω, σαν χαρακτήρες».

Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης πρόδωσε πως πιθανόν να δούμε το Masked Signer φέτος στη τηλεόραση χωρίς όμως να δίνει παραπάνω πληροφορίες ενώ ταυτόχρονα δηλώσεις για την νέα εκπομπή έδωσε και στο Ευτυχείτε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Χάρη Βαρθακούρη από το Έλα Χαμογέλα: