Θέμης Κανέλλος: Μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές που έχει κάνει - «Με κάνει να νιώθω ωραία»

Ξεκάθαρος για όλα όσα έχει κάνει πάνω του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμης Κανέλλος: Μίλησε ανοιχτά για τις πλαστικές που έχει κάνει - «Με κάνει να νιώθω ωραία»

Ο Θέμης Κανέλλος μέσα από μία σειρά από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς του φίλους για όλες τις πλαστικές που έχει κάνει με τον ίδιο να εξηγεί πως τον κάνουν να νιώθει ωραία.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έχει πει πολλές φορές πως έχει πειράξει πράγματα πάνω του και όπως εξήγησε στα insta stories του πως είναι πολλοί αυτοί που τον ρωτάνε για ποιο λόγο κάνει μπότοξ αφού είναι μόνο 18 χρονών.

Θέμης Κανέλλος πλαστικές

Ο ίδιος εξήγησε τι είναι ακριβώς το μπότοξ και την ίδια στιγμή πως όλα όσα έχει κάνει πάνω του τον κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, ενώ δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν.

Θυμίζουμε πως σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε στην εκπομπή Love it η Σοφία Δανέζη, η οποία μίλησε για τις σχέσεις της με τον Θέμη.

Συγκλόνισε ο Θέμης Κανέλλος: «Για εμένα το σπίτι μου ήταν κόλαση»

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Dot και συγκλόνισε με την τρομερή εξομολόγηση που έκανε για τη σχέση που έχει με τους γονείς του, ξεκαθαρίζοντας πως το σπίτι του, ήταν «κόλαση» στα μαθητικά του χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother στάθηκε στο συγκεκριμένο θέμα καθώς πρόκειται για μία ιστορία που τον πλήγωσε και τον άλλαξε σαν άνθρωπο.

Παράλληλα, μίλησε για τη μητέρα του, η οποία τον πήρε τηλέφωνο με το που αποχώρησε από το Big Brother - κάτι που είχε αποκαλύψει ο ίδιος την ίδια κιόλας μέρα - και όπως είπε, έχουν μία επαφή αλλά δεν σκοπεύει να γυρίσει στο σπίτι του.

«Όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι γκέι, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με πολλά χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους.

Θέμης Κανέλλος Dot

Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι.

Μετά το Big Brother με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου. Επτά το πρωί βλέπω μια κλήση που λέει “μαμά”. Και παθαίνω σοκ. Το σηκώνω και απλά ακούω τη μάνα μου να έχει πλαντάξει στο κλάμα. Χάρηκε για τον χαρακτήρα που έδειξα στο σπίτι. Αυτό με στενοχωρεί σαν Θέμης. Της είπα πως “αυτόν τον χαρακτήρα που είδες 105 μέρες μέσα στο σπίτι του Big Brother, τον έχεις δει από όταν γεννήθηκα”. Με στενοχωρεί που το είδε τώρα, αλλά δεν πειράζει.

Θέμης Κανέλλος γονείς

Δε θα γυρίσω σπίτι μου. Δε γίνεται να γυρίσω για πολλούς λόγους. Και σε σχέση με τον μπαμπά μου. Και γιατί έγινα 18 και πρέπει να συνεχίσω και εγώ τη ζωή μου. Το είχαμε πει και πριν μπω στο Big Brother. Τώρα ψάχνω σπίτι και μένω σε ένα φίλο μου. Θα με βοηθήσει οικονομικά και η μάνα μου ευτυχώς. Το παιχνίδι μας έφερε πιο κοντά με τη μάνα μου. Βελτιωθήκαν οι σχέσεις μας. Αφού έγινε η αρχή όλα καλά.

Στην αρχή τους γονείς μου τους πείραζε πως είμαι γκέι. Μετά το θέμα μετατέθηκε στο μακιγιάζ και νόμιζαν πως θέλω να αλλάξω φύλο. Ήμουν 15 χρονών και προσπαθούσα να τους εξηγήσω πως μου αρέσει το μακιγιάζ, αλλά νιώθω ωραία στο σώμα μου. Στα 17 μου τους πείραζαν και τα δυο και μετά ότι το έλεγα δημόσια στο YouTube. Τι θα πει ο κόσμος…» είπε, μεταξύ άλλων, ο Θέμης Κανέλλος.