Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη: «Δε θέλω επαφή με τον Θέμη»

Έξαλλη με τον πρώην φίλο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη: «Δε θέλω επαφή με τον Θέμη»

Η Σοφία Δανέζη ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it καθώς μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τον Θέμη και για το πώς έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις τους μετά το παιχνίδι, με την τραγουδίστρια να ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί του.

Οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο μία δοκιμασία στάθηκε αφορμή για να τσακωθούν και να φτάσουν στα άκρα.

Ο Θέμης από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως η Σοφία είναι ψεύτικη, ενώ εκείνη στις δηλώσεις που έκανε σήμερα σχολίασε πως δεν περιμένει μία συγγνώμη από εκείνον.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Θέμη, δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη και δεν θέλω κιόλας να μου ζητήσει. Να είναι καλά το παιδί, αλλά δεν θέλω επαφή. Με πλήγωσε πάρα πολύ αυτό το παιδί. Δεν έχω να πω πολλά για τον Θέμη, γιατί εγώ ήξερα ένα άλλο παιδί και τελικά το τελευταίο χρονικό διάστημα μου βγήκε ένα άλλο παιδί. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για τον Θέμη γιατί δεν τον ξέρω τελικά».

Τι είπε η Σοφία Δανέζη για τις σχέσεις της με τον Κεχαγιά

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και έδειξαν πως έχουν μία πολύ ξεχωριστή σχέση αν και επέμεναν πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

Έτσι, αφού μίλησε για την Άννα Μαρία και όλα όσα έγιναν μεταξύ τους, η Σοφία Δανέζη αναφέρθηκε στον Κεχαγιά και στο πώς είναι η σχέση τους τώρα που δεν βρίσκονται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Big Brother Κεχαγιάς Δανέζη

«Στην περίπτωση την δική μου με τον Δημήτρη, να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε μέσα στο παιχνίδι και τον στήριξα και εγώ. Ήμασταν ομάδα, είμαστε δύο παιδιά που ουσιαστικά ταιριάζουμε. Οι απόψεις μας όλα.

Κεχαγιάς Δανέζη σχέση

Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα στο παιχνίδι. Τα λέγαμε όλα και δεν κάναμε κουτσομπολιά. Με τον Δημήτρη μιλάμε κάθε μέρα, βλεπόμαστε κάθε μέρα και με στηρίζει ακόμη. Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που με στήριζε μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη.