Έξαλλος ο Θέμης με τη Σοφία Δανέζη - «Είναι ψεύτικη»

Την «άδειασε» για ακόμα μία φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Θέμης με τη Σοφία Δανέζη - «Είναι ψεύτικη»

Ο Θέμης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Love it και εννοείται ότι ξεκίνησε τις δηλώσεις του από το ζήτημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνον και τη Σοφία Δανέζη. Όπως έδειξε, είναι ακόμα έξαλλος μαζί της και επιμένει πως είναι ψεύτικη.

O πρώην παίκτης του Big Brother εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για τα όσα είπε στη Σοφία ενώ μίλησε και για την Άννα Μαρία και για την στρατηγική που ακολουθεί μέσα στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ένιωσα ότι άλλαξα, αλλά έγιναν κάποια πράγματα τότε με την Σοφία και με έκαναν να θέλω να μιλήσω. Έχω δει στο παρελθόν πως μίλαγε σε άλλους συγκατοίκους και έχει πει και η ίδια ότι δεν είμαστε φίλοι και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο Δημήτρης, με έκανε να νιώσω ότι το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει.

Η αντίδρασή μου ήταν άμυνα, γιατί είχα στεναχωρηθεί. Έκλαψα για αυτό το πράγμα και στεναχωρήθηκα. Στο θέμα με την Σοφία με ενόχλησε το θέμα συμπεριφοράς και στη συνέχεια άλλα πράγματα που έγιναν με τον Ζακ, μεταξύ μας και πολλά άλλα», είπε αρχικά ο Θέμης.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Big Brother πρόσθεσε: «Έχω δει τα σχόλια ότι μπορεί να μην ήταν ωραίος ο τρόπος μου λόγω του γεγονός ότι φαινόταν ότι κάναμε παρέα, αλλά εγώ δεν ένιωθα έτσι, γιατί η ίδια το είχε πει. Μπορεί να ήταν λάθος ο τρόπος ίσως, αλλά όσα πράγματα της είπα ήταν αλήθεια.

Δεν της είπα ποτέ ψέματα, δεν προσπάθησα να βάλω λόγια στο στόμα της και η ίδια τα έχει όλα αυτά που της είπα. Απλά της τα είπα μπροστά της., αντί να πάω να τα πως με τον Ζακ και να κουτσομπολέψουμε ή να μπω στο δωμάτιο επικοινωνίας. Δεν θα της ζητήσω συγγνώμη».

Η αλλαγή στα κιλά του Θέμη Κανέλλου μετά το Big Brother - Κατάφερε να χάσει...

Από τους τελευταίους παίκτες που έφυγαν από το σπίτι του Big Brother ήταν ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό. Μετά την αποχώρηση του επέστρεψε στην καθημερινότητα του και μοιράζεται διάφορες στιγμές του στο προφίλ του στο Instagram. Μέσα από ένα story μάλιστα, αποκάλυψε την διαφορά που έχει στα κιλά του μετά το παιχνίδι.

Καθημερινά μέσα από διάφορες αναρτήσεις του, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και μας δείχνει πως περνάει τις ημέρες του εκτός του σπιτιού. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν μένει με τους γονείς του.

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά.

Θέμης Κανέλλος Big Brother γονείς

Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη.

Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother...Αυτό σας αφήνω...», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος. Να σημειώσουμε πως όταν ο Θέμης βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ο θείος του είχε μιλήσει για τη ζωή του.