Θέμης Κανέλλος: «Αδειάζει» την Άννα Μαρία - «Είναι σαν να μιλάς σε 5χρονο»

Όλα όσα αποκάλυψε για τη στάση της στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θέμης Κανέλλος: «Αδειάζει» την Άννα Μαρία - «Είναι σαν να μιλάς σε 5χρονο»

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» την Άννα Μαρία για τη στάση που κρατάει μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως στην αρχή θεωρούσε ότι είναι σαν να μιλάς σε 5χρονο.

Λίγες μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, ο Θέμης εμφανίστηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε σε όλους. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην Άννα Μαρία και στο γεγονός ότι προσπαθεί να βγάλει έναν υπερβολικό χαρακτήρα προς το κοινό.

«Οι σχέσεις μας με την Άννα Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα. Είχε και τις δικές της ερωτήσεις. Ήταν κάπως περίεργες, αλλά το έβλεπα σα να μιλάς σε ένα 5χρονο. Μετά έγινε όλο αυτό που δεν είπε η ντροπή των γκέι, αλλά ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου. Όταν το είπε σε μένα το ένιωσα πως το είπε πιο στοργικά. Για αυτό δεν είχα αντιδράσει.

Όταν μου το είπε η Ραμόνα αντέδρασα, γιατί είχαν γίνει ήδη και κάποια πράγματα με άλλους συγκατοίκους και με έκαναν να σκεφτώ πως η Άννα Μαρία προσπαθεί να μου κάνει επίθεση για το γεγονός πως είχα βγει με το στρινγκ να κάνω ηλιοθεραπεία. Μου φάνηκε πολύ χαζό και μαλώσαμε έντονα. Ένιωσα πως προσπαθεί να με μειώσει και να κάνει μια συντηρητική Ελλάδα εναντίον μου. Ό,τι είχα χτίσει να το καταστρέψει. Ήταν πολύ πιο βαθύ.

Πιστεύω πως η Άννα Μαρία είναι ένα άτομο που δε δείχνει τον εαυτό του. Πριν μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά. Όλο αυτό είναι too much. Έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Οπότε πιστεύω πως είναι κάτι ψεύτικο, κάτι στρατηγικό. Ξέρω πως και άλλα άτομα το έχουν πει αυτό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το πώς το βλέπει ο τηλεθεατής και πως εμείς μέσα στο Big Brother. Κάποιες φορές η Άννα Μαρία είναι πιο ήρεμη. Εγώ έχω δει διαφορές σαν Θέμης. Θέλω να κερδίσει ο Ζακ» είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Η αλλαγή στα κιλά του Θέμη Κανέλλου μετά το Big Brother - Κατάφερε να χάσει...

Από τους τελευταίους παίκτες που έφυγαν από το σπίτι του Big Brother ήταν ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό. Μετά την αποχώρηση του επέστρεψε στην καθημερινότητα του και μοιράζεται διάφορες στιγμές του στο προφίλ του στο Instagram. Μέσα από ένα story μάλιστα, αποκάλυψε την διαφορά που έχει στα κιλά του μετά το παιχνίδι.

Καθημερινά μέσα από διάφορες αναρτήσεις του, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και μας δείχνει πως περνάει τις ημέρες του εκτός του σπιτιού. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν μένει με τους γονείς του.

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά.

Θέμης Κανέλλος Big Brother γονείς

Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη.

Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother...Αυτό σας αφήνω...», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος. Να σημειώσουμε πως όταν ο Θέμης βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ο θείος του είχε μιλήσει για τη ζωή του.