Συγκλονίζει ο Θέμης Κανέλλος μετά το Big Brother - «Δεν μένω με τους γονείς μου! Μέχρι να βρω σπίτι...»

Ράγισε καρδιές με την αποκάλυψη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Θέμης Κανέλλος μετά το Big Brother - «Δεν μένω με τους γονείς μου! Μέχρι να βρω σπίτι...»

Ο Θέμης Κανέλλος μετά την χθεσινή του αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, έκανε την πρώτη του ανάρτηση. Ωστόσο, μέσα στα όμορφα λόγια του, συγκλόνισε με την αποκάλυψη του πως δεν μένει στους γονείς του, αλλά σε φίλους.

Αρχικά, ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν δίπλα του, ενώ αποκάλυψε ότι έχει να πει πολλά για το ριάλιτι. Στη συνέχεια θέλησε να αναφερθεί στο πως περνάει τώρα που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά.

Θέμης Κανέλλος Big Brother γονείς

Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη.

Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother...Αυτό σας αφήνω...», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

Να σημειώσουμε πως όταν ο Θέμης βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ο θείος του είχε μιλήσει για τη ζωή του.

Big Brother: «Ράγισε» καρδιές ο Θέμης - Η εξομολόγηση για τους γονείς του και την άγρια επίθεση που δέχθηκε

Σε ένα επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Θέμη Κανέλλο να μη διστάζει να κάνει μία εξομολόγηση από καρδιάς, μέσα από την οποία «ράγισε» καρδιές, καθώς αναφέρθηκε στην σχέση του με τους γονείς του και στη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε.

O Θέμης βρέθηκε στο δωμάτιο και ανέλυσε τους σταθμούς της ζωής του. Όπως ήταν επόμενο, στάθηκε στο κομμάτι της απόρριψης των γονιών του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να δεχθούν το γεγονός ότι είναι γκέι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενέδρα που του έστησαν έξω από το γραφείο της ψυχολόγου του. Κάποιοι άνδρες τον πλησίασαν του έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν να σκοτώσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Στο πιο συγκλονιστικό σημείο της εξομολόγησής του, αποκάλυψε πως θα έδινε τα πάντα για να πάρει πίσω την αγκαλιά της μητέρας του, ενώ νωρίτερα είδαμε και την Αφροδίτη να συναντιέται με τη δική της μητέρα.