Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική...»

Τα είπα... όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική...»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιθυμία της να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτική τον επόμενο καιρό.

Η δικηγόρος του Big Brother είναι πραγματικός «χείμαρρος» σε όλες τις δηλώσεις της, κάτι που φάνηκε και στα πρώτα της λόγια μετά την έξοδό της από το παιχνίδι.

«Ειλικρινά δεν το είχα καταλάβει ότι τα λουλούδια ήταν ψεύτικα. Την αγαπώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κρίμα που δεν ζει να με καταλάβει. Θα με καταλάβαινε. Έχω καημό με την Ελένη Μενεγάκη θέλω να την γνωρίσω! Και την Ρούλα Κορομηλά!

Σπούδασα σε σχολή δημοσιογραφίας γιατί ήθελα να δω πώς είναι τα πράγματα στην τηλεόραση. Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά, με την πολιτική. Στο Big Brother έζησα ένα μαρτύριο, έζησα μια κόλαση, αλλά κρατάω τον παράδεισο», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τι είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για την έξαλλη διασκέδασή της στη Μύκονο;

Ανάμεσα στις ερωτήσεις λοιπόν που της έκανε ο δημοσιογράφος, ήταν και εκείνη για το βίντεο με την έξαλλη διασκέδαση της σε γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, την είδαμε να χορεύει πάνω στη μπάρα με μαγιό, να τραγουδάει και να διασκεδάζει με την ψυχή της.

«Είμαι ένα κορίτσι χαρούμενο. Που θέλει χαρά και γέλιο και να χορέψω. Στο παιχνίδι δεν τα έδειξαν που χόρευα… Παντού χορεύω. Και τώρα να μου βάλεις τραγούδι θα χορέψω», απάντησε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ενώ έκανε και έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη.