Καυτά φιλιά για Βασιλάκο και Νικόλ - Αποκλειστικές φωτογραφίες από ξενοδοχείο

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καυτά φιλιά για Βασιλάκο και Νικόλ - Αποκλειστικές φωτογραφίες από ξενοδοχείο

Τελικά ήταν έρωτας κεραυνοβόλος, αφού ο πρώτος Έλληνας bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος από την αρχή όταν υποδέχτηκε τη Νικολέττα στο παιχνίδι φάνηκε εντυπωσιασμένος από την ομορφιά και την τσαχπινιά της. Εκείνη του είχε μιλήσει με... ποδοσφαιρικούς όρους, λέγοντας πως θέλει να βάλει γκολ στην καρδιά του και τελικά τα κατάφερε, αφού όχι μόνο είναι η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού αλλά πλέον και η εκλεκτή της καρδιάς του. Πέρασαν βέβαια από 40 κύματα με τις ζήλιες της, αλλά στο τέλος η καλοσύνη της τον γοήτευσε.

Το ζευγάρι, στην πρώτη του αποκλειστική φωτογράφιση για το YOU, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη, τη Μάνη, όπου έγινε και ο μεγάλος τελικός στο ειδυλλιακό Οίτυλο, που περνούσε τα καλοκαίρια του μικρός, μοιράζεται μαζί μας τις ρομαντικές του στιγμές.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Αγκαλιασμένοι παίρνουν το πρωινό τους, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά, πριν περπατήσουν στα σοκάκια της Αρεόπολης με τον Παναγιώτη να της δείχνει τα μέρη που μεγάλωσε και να της γνωρίζει τους παιδικούς του φίλους, αφού πια η Νικολέττα είναι μέρος της οικογένειάς του. Η βόλτα τους κατέληξε στο πατρικό του, όπου έγινε η γνωριμία της αγαπημένης του με τους γονείς του.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικόλ

Βασιλάκο Νικόλ The Bachelor

Βασιλάκο Νικόλ περιοδικό You

Βασιλάκος Νικόλ

Ο πρώην πια εργένης δήλωσε τρισευτυχισμένος στο YOU, δίνοντάς μας όλο νόημα την ευχή του για τη νέα χρονιά: “Καλή χρονιά με υγεία έρωτα και πολλή αγάπη. Άλλωστε η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα!”... Οι δυο τους έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, πέρασαν κάποιες μέρες στο δικό του σπίτι για να αποφορτιστούν από όλη την ένταση του τελικού, αλλά θα αναγκαστούν να “χωριστούν” τα Χριστούγεννα, δείτε εδώ ποια τα σχέδιά τους. Πάντως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θέλουν να υποδεχτούν μαζί το 2021, μια χρονιά που είναι από ό,τι φαίνεται η πιο καρμική της ζωής τους.

Με τις ευχές του πεθερού!

Παρόλο που ο Παναγιώτης στην πρώτη γνωριμία με τους γονείς της αγαπημένης του χάρισε στον μπαμπά της Νικολέττας ένα κομπολόι με κόκκινες και λευκές χάντρες δηλώνοντας Ολυμπιακός, ενώ εκείνος ξεκαθάρισε πως είναι φανατικός Παοκτζής, αυτό δεν επηρέασε τις σχέσεις τους. Ο κύριος Γιώργος Τσομπανίδης αστειευόμενος είπε αρχικά στην κόρη του “σήκω να φύγουμε”, στη συνέχεια δήλωσε πως το δώρο αλλά και η έμφυτη ευγένεια του Παναγιώτη τον κέρδισαν εξαρχής, δείτε εδώ το βίντεο με την συγκεκριμένη σκηνή στο The Bachelor.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!