The Bachelor: Η Μαρίνα "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Όσα δήλωσε στην κάμερα των Κου Κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Μαρίνα

Για πρώτη φορά η Μαρίνα «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Τον χώρισε από την Νικόλ μετά το The Bachelor και είναι και πάλι μαζί;

Αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια στις σχέσεις που έχει με την νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά και τον Έλληνα bachelor.

Χώρισε τελικά η Μαρίνα την Νικόλ από τον Βασιλάκο μετά το The Bachelor;

Όπως αποκάλυψε, ούτε ήταν, αλλά ούτε και είναι σε σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δηλώνοντας πως δεν της αρέσει να έρχεται δεύτερη. Συνεχίζοντας τόνισε πως όπως έχει δει στα social media με την Νικόλ είναι ακόμη μαζί.

Όσον αφορά τα μηνύματα που έχει δεχθεί από τον Παναγιώτη - που πρώτο το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει - έκανε γνωστό πως όντως είχαν επικοινωνία, ωστόσο μόνο για να δει τι κάνει και αν είναι καλά.

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά την αποχώρηση της

Το τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, μιας και κανένας τηλεθεατής δεν περίμενε να δει όσα ακολούθησαν. Αναφερόμαστε φυσικά στην άρνηση της Μαρίνας να δεχτεί το τριαντάφυλλο του Παναγιώτη Βασιλάκου, ανακοινώνοντας λίγα λεπτά μετά την οικειοθελή αποχώρηση της. Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, η πρώην παίκτρια έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα, ένα από τα πολυσυζητημένα φαβορί του παιχνιδιού, συνδέθηκε μετά από μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο ασφαλώς και έχει εκτοξευθεί από τους χιλιάδες followers και τα άπειρα μηνύματα, λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι. Ντοκουμέντο που καίει για τα καλά το Bachelor!

Άργησε κάποιες μέρες, είναι η αλήθεια, να δημοσιεύσει κάτι κάνοντας μας να ανυπομονούμε για το τι πρόκειται εν τέλη να κάνει. Δεν μας απογοήτευσε, όμως, αφού λίγο μετά ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια, με την λεζάντα να γράφει "I am enough". Φυσικά, εκατοντάδες σχόλια και likes ακολούθησαν "ρίχνοντας" το instagram.

The bachelor ανάρτηση της Μαρίνας στο instagram