GNTM 3: Η Καγιά πήρε θέση στην κόντρα Ηρακλή - Ανδρέα! «Μπορεί να είναι και αλήθεια»

Όσα δήλωσε στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η Καγιά πήρε θέση στην κόντρα Ηρακλή - Ανδρέα! «Μπορεί να είναι και αλήθεια»

Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ανδρέα μετά την νίκη του πρώτου στο GNTM 3.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Μπορεί να είναι και αλήθεια αυτό που είπε ο Ανδρέας και δεν είναι κακό. Όταν ένας άνθρωπος έχει βιοποριστικό πρόβλημα δεν κάνει κάτι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για βιοποριστικούς. Για αυτό κάνουμε αυτή τη δουλειά. Τώρα αν ο Ανδρέας είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και μπράβο του και αν είχε η οικογένεια του μπορεί να τον στηρίξει, αυτό είναι καλό. Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το έχουν αυτό».

Όλο το στόρι της κόντρας Ηρακλή - Ανδρέα μετά το GNTM 3

Μια άγρια κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ανδρέα τους 2 από τους 3 φιναλίστ του τελικούς του GNTM 3. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος είπε ότι ο πρώτος, πήγε στο παιχνίδι για τα χρήματα και όχι για το μόντελινγκ. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει δηλώνοντας πως το είπε επειδή έχασε το έπαθλο.

«Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα, αν είσαι σε κάτι καλός δεν θα το κάνεις τσάμπα. Ο καθένας έχει τους στόχους του, εγώ προσωπικά θέλω να δουλέψω, να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου από αυτό. Μπορεί τον Αντρέα να τον πείραξε που δεν κέρδισε κάτι που ήθελε, έτυχε να μην ανταμειφθεί, να μη συνειδητοποίησε ακόμα την κατάσταση που βρίσκεται ότι δεν έχει κερδίσει και να τον έχει πειράξει», δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου».

Η ανταπάντηση του Ανδρεά στον Ηρακλή για το GNTM 3

«Στηρίζω την άποψή μου γιατί έχω κάνει προσωπικές συζητήσεις με τον Ηρακλή και ήταν αυτό που μου είχε πει. Ο Ηρακλής έκανε 3 χρόνια μόντελινγκ και μου έλεγε ότι ποτέ δεν το κυνήγησε όσο θα έπρεπε. Αν είμαι λάθος, ο χρόνος θα το δείξει. Είτε έβγαινα πρώτος είτε τελευταίος, αυτή είναι η άποψή μου από τη συζήτηση που είχαμε μεταξύ μας» του απάντησε ο Ανδρέας βγαίνοντας σε ζωντανή σύνδεση.