Γύπας ο Πυργίδης - Το φλερτ στην Μαλέσκου στον αέρα του Love it: "Μην με κοιτάς έτσι γιατί..."

Σε αμηχανία η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γύπας ο Πυργίδης - Το φλερτ στην Μαλέσκου στον αέρα του Love it:

Καλεσμένος στο Love it, την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Πυργίδης κι εκεί που αποκάλυπτε διάφορα για το Big Brother, σταμάτησε την συζήτηση και άρχισε να φλερτάρει με τον δικό του τρόπο την παρουσιάστρια, προκαλώντας μια κάποια αμηχανία.

"Μην με κοιτάς έτσι Ιωάννα γιατί αυτό το βλέμμα μπορεί να... Κύριε Βασίλη μπορείτε να δείτε λίγο κάτι; Η κυρία Ιωάννα Μαλέσκου αυτή την στιγμή με καρφώνει μέσα στα μάτια", αναφώνησε ο Πυργίδης με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανταποκρίνεται απευθείας με χιούμορ. Δείτε όλο το σκηνικό στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Πυργίδης λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του κι έγινε χαμός στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Έφερε «χάος» στο Instagram η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother, ο Δημήτρης Πυργίδης κατάφερε να προκαλέσει και πάλι «χάος», αυτή τη φορά μέσα από μία νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother είναι πολύ ενεργός στα social media από τη στιγμή που αποχώρησε από το ριάλιτι και έτσι καθημερινά ανεβάζει στιγμιότυπα από την εμπειρία του μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία του μέσα από το δωμάτιο επικοινωνίας και από κάτω προσέθεσε μία πολύ εκρηκτική λεζάντα.

Δημήτρης Πυργίδης instagram