Δούκισσα Νομικού: Δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή μεταμορφώσεων "Super Makeover". Δημοσιεύθηκε μαζί με την ανακοίνωση η πρώτη φωτογραφία της με τους συνεργάτες της.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Δούκισσα Νομικού

" Το Super Makeover έρχεται στον ΣΚΑΪ και είναι η απόλυτη εκπομπή μεταμορφώσεων με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά» που είδατε ποτέ!

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού υποδέχεται, στο πιο stylish loft της πόλης, όλους όσοι είναι έτοιμοι για την αλλαγή που τους αξίζει! Experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την υλοποίηση των αλλαγών.

Οι experts του Super Makeover είναι κορυφαία ονόματα στον χώρο τους:

Ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, πρακτορεία μοντέλων, σχεδιαστές μόδας και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μεγάλα events όπως η Eurovision.

Δούκισσα Νομικού ΣΚΑΙ εκπομπή

Η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού, έχει εργαστεί στον χώρο του Τύπου, της διαφήμισης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής.

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη, έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος οικογένειας και ζεύγους και ως ψυχολόγος προσφέρει θεραπευτική στήριξη και εμψύχωση σε γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής.

Ετοιμαστείτε για εντυπωσιακές αλλαγές και μεταμορφώσεις στο Super Makeover! Σύντομα στον ΣΚΑΪ "

Στον ΣΚΑΙ να πούμε έρχεται και το Survivor και οι αλλαγές είναι σαρωτικές.

Όσα είπε η Δούκισσα Νομικού για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

«Τα έχουμε γκρουπάρει τα γυρίσματα ώστε να μη λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Ήρθε πολύ ξαφνικά η πρόταση. Μια φωνούλα μέσα μου, το ένστικτό μου μού είπε ότι ήρθε η στιγμή. Το πλατό αυτό είναι το πλατό που κάναμε τα δύο πρώτα χρόνια εκπομπή με τον Θέμο. Θα είναι ένα Super Makeover.

Ο τίτλος της εκπομπής είναι “Super Makeover”. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ένα συγκεκριμένο format, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Τη χρονιά που πέρασε ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Η μικρούλα μου με είπε μαμά και είναι 1,5. Ο Σάββας μου είπε “σ αγαπώ πολύ”», είπε η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες μετά την αλλαγή που έκανε με την εταιρία κοσμημάτων της.