Τα γυρίζει ο Αιμιλιάνο για την Παρασκευή μετά το τέλος του GNTM 3

Τι εξομολογήθηκε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα γυρίζει ο Αιμιλιάνο για την Παρασκευή μετά το τέλος του GNTM 3

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε ο Αιμιλιάνο Μάρκου ο οποίος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο GNTM 3. Μεταξύ άλλων μάλιστα, δήλωσε μετανιωμένος για την συμπεριφορά του απέναντι στην Παρασκευή Κερασιώτη.

Το μοντέλο που κατάφερε να φτάσει στην 4η θέση του φετινού ριάλιτι μοντέλων, μίλησε έξω από τα δόντια, χωρίς να διστάσει να αποκαλύψει πως ήταν λάθος.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάσω μέχρι τον τελικό. Είχα μια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω, αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω αυτό που κάνω, σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω γιατί αλλά το ένιωθα στον τελικό ότι θα φύγω πρώτος», είπε για τον τελικό του GNTM 3.

Ενώ για την Παρασκευή και το GNTM 3 ο Αιμιλιάνο είπε:

«Όσα και να έλεγα στο παιχνίδι, αν δεν ήμουν με την Μαριαγάπη θα νόμιζαν ότι έχω μένος με την Παρασκευή. Είναι πολύ ξεχωριστό μοντέλο και μπορεί να κάνει πολλά στο χώρο. Εν μέρει μετάνιωσα για αυτά που είπα για την Παρασκευή, μετάνιωσα γιατί έκρυβα τα μάτια μου. Την έχω δει στον δρόμο και της είπα μπράβο σου. Της δίνω τα εύσημα γιατί τα αξίζει και τα πήγε πολύ καλά στο διαγωνισμό».

Τι έλεγε ο Αιμιλιάνο στο GNTM 3 για την Παρασκευή;

Δεδομένου ότι η Παρασκευή είναι η μόνη επιστροφή στο σπίτι έκανε τους παίκτες να της επιτίθονται και να μην την θεωρούν άξια για αντίπαλο τους.

Ο Αιμιλιάνο, δε, έδειχνε ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια του λέγοντας: «Εύχομαι να μην ακολουθήσουμε το πεπρωμένο να έχουμε μια κοπέλα στον τελικό. Μακάρι να φύγει η Παρασκευή και να είμαστε τέσσερα αγόρια. Δεν αξίζει να είναι στον τελικό, έχει χάσει σχεδόν το μισό παιχνίδι, έξι δοκιμασίες.

Είναι πολλά πράγματα που με κρατάνε την σκέψη πίσω και δεν με βοηθούν να αποδεχτώ ότι είναι ένας καλός παίκτης. Ακόμα θεωρώ ότι έχουμε ένα outsider στην πεντάδα κι εντάξει αν πάει στον τελικό άσε» κατέληξε λέγοντας ο Αιμιλιάνο.