Φουντώνουν οι φήμες για 5η εγκυμοσύνη - Το νέο σχόλιο της Ελένης σε φωτογραφία της

Τι απάντησε σε follower της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φουντώνουν οι φήμες για 5η εγκυμοσύνη - Το νέο σχόλιο της Ελένης σε φωτογραφία της

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι για 5η φορά έγκυος. Μάλιστα, το νέο σχόλιο της κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες έκανε να "σκάσουν" πολλές αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια η οποία έχει χαρίσει στην ελληνική τηλεόραση 30 επιτυχημένα χρόνια, για πρώτη φορά θα κάνει διακοπές με την οικογένεια της στο σπίτι και όχι σε κάποιον εξωτικό προορισμό όπως συνήθιζε. Μάλιστα, όλοι μαζί στόλισαν και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της όπου πόζαρε γεμάτη λάμψη.

Τα likes έπεσαν βροχή και εκατοντάδες ήταν τα σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά, ένας διαδικτυακός φίλος της αναφέρθηκε στις φήμες περί εγκυμοσύνης, εκείνη απάντησε!

Αυτό είναι το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στις φήμες 5ης εγκυμοσύνης

Ελένη Μενεγάκη εγκυμοσύνη

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με σαγιονάρες μέσα στο καταχείμωνο μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού, φυσικά, και είδε το άνοιγμα των κομμωτηρίων ως την πιο... χαρμόσυνη είδηση της καραντίνας. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η Ελένη Μενεγάκη, που όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε σπίτι με ελάχιστες εξαιρέσεις τις κοντινές βόλτες στα Μελίσσια μαζί με τον Μάκη και τα παιδιά της. Και φυσικά ήταν από τις πρώτες που έκλεισε ραντεβού για την περιποίηση των... άκρων της.

Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU παρακάτω, νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής, φορώντας τη μάσκα της και αψηφώντας την βροχή, πέρασε την πόρτα του αγαπημένου της κομμωτηρίου στην Κηφισιά, στο οποίο εμπιστεύεται εδώ και χρόνια την εμφάνισή της. Οι κοπέλες στη ρεσεψιόν, που τη φωνάζουν πια -λόγω οικειότητας- με το μικρό της όνομα, τη χαιρέτισαν χαμογελαστές και η Ελένη ευδιάθετη αφέθηκε στα χέρια των ειδικών.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από την Κηφισιά, φορώντας σαγιονάρες

Μενεγάκη σαγιονάρες

Δείτε εδώ την διατροφή που κάνει η Ελένη Μενεγάκη και διατηρεί το κορμί της σε αυτές τις αναλογίες.

Μενεγάκη περιοδικό You

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε μαζί της και το νεσεσέρ με τα δικά της καλλυντικά και μια ώρα μετά, όπως πάντα βιαστική για να προλάβει να κάνει και κάποιες αγορές, έφυγε από το κομμωτήριο χωρίς να έχουν στεγνώσει τα νύχια της, με τις... παντόφλες της, προσπαθώντας να φτάσει στο αυτοκίνητό της δίχως να βραχεί. Παρόλα αυτά, μας χαιρέτισε για μια ακόμη φορά εγκάρδια, στέλνοντας τις ευχές της για Καλά Χριστούγεννα.

Χρόνια πολλά, Ελένη μας!