Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Δύσκολες στιγμές για Κελεκίδου - Κουρκούλη: «Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι»

Όσα αποκάλυψε στο T-live

Δύσκολες στιγμές για Κελεκίδου - Κουρκούλη: «Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι»
News 23.12.2020 14:58
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου παραχώρησε συνέντευξη η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως περνάνε δύσκολες στιγμές με τον Νίκο Κουρκούλη λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν να δουλέψουν έναν χρόνο με αποτέλεσμα να μην έχουν έσοδα.

«Δεν πλήττει μόνο εμάς τους καλλιτέχνες όλη αυτή η κατάσταση, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους όλη αυτή η κατάσταση. Η πολιτεία πρέπει να δείξει γενικότερα τη στήριξή της, γιατί δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα, εμείς έχουμε να δουλέψουμε έναν χρόνο. Αν σκεφτείς μέχρι το Πάσχα δεν θα ανοίξουν οι χώροι που μπορούμε να εμφανιστούμε, μιλάμε ότι έναν χρόνο είμαστε στην ανεργία όλοι» είπε χαρακτηριστικά.

Για αυτό το λόγο περνάνε δύσκολα Κελεκίδου - Κουρκούλης

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Νίκο (Κουρκούλη). Έχει να μπει ένας χρόνος μεροκάματο στο σπίτι μας. Αισθανόμαστε κάπως ευνουχισμένοι κατά κάποιο τρόπο, γιατί ενώ θέλουμε να δουλέψουμε, δεν μπορούμε. Σεβόμαστε τα μέτρα, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει η πολιτεία να δείξει τη στήριξή της με κάποιον τρόπο στους καλλιτέχνες, αλλά και σε χιλιάδες εργαζόμενους».

Βέβαια, δεν αφήνουν να τους πάρει από κάτω και στόλισαν το δέντρο στο σπίτι τους για να τους γεμίσει αισιοδοξία και χαρά.

Κέλλυ Κελεκίδου T-live

H αλήθεια για τον φημολογούμενο χωρισμό Νίκου Κουρκούλη - Κέλλυς Κελεκίδου

Ανοιχτά για το φημολογούμενο χωρισμό της με τον Νίκο Κουρκούλη, μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα στο περιοδικό "Λοιπόν".

Υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου σου, που σ' έκανε να τρομάξεις;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου, θεωρώ, όμως, ότι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση, αλλά μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω "πάντα", λέω πως, όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύει ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Το "πότε", το "αν" και το "ίσως" είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται.

Αναφέρεσαι στις δηλώσεις που είχες κάνει για τους τριγμούς στη σχέση σου με το σύζυγο σου;

Ποτέ δεν έχω δηλώσει τίποτα τέτοιο κι όσες φορές με ρωτούν, αν αυτό είναι κάτι που με πειράζει, έχω πει ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού. Είναι κάποιοι που κάποιες φορές μπορεί να το έγραψαν, αλλά δεν με πείραξε ποτέ.

Κέλλυ κελεκίδου Νίκος Κουρκούλης φήμες χωρισμός κριση

Άρα, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση σας με τον Νίκο, δεν φτάσατε ποτέ σε κάποιο όριο που χρειάστηκε να επαναπροσδιοριστείτε, ν' αποφασίσετε αν θα μείνετε μαζί ή όχι;

Όχι, ίσα ίσα, απλά ήταν κάτι που κάποιοι, κάποιες φορές, το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς. Στη σχέση, σαφέστατα, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα πράγματα, που πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι, όπως κι ο απέναντι σου, αν αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζει πράγματα, ναι, αλλά όχι να πεις «φεύγω», αν είναι να φύγεις... φεύγεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιαστικό το φινάλε της Πάολα και του Κουρκούλη στο Teatro - Βίντεο από τους "λυγμούς"

Προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης τα λόγια της Κέλλυς Κελεκίδου για τους γονείς της που πέθαναν

Share