Pop up: Η Νικόλ τραγούδησε στον Βασιλάκο το «Δεν φεύγω»

Εμείς θέλαμε να φύγουμε τρέχοντας πάντως

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Pop up: Η Νικόλ τραγούδησε στον Βασιλάκο το «Δεν φεύγω»

Η Νικόλ λίγες ημέρες μετά τον τελικό του The Bachelor, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος την επέλεξε για να γίνει η μέλλουσα γυναίκα του, βρέθηκε στο Pop Up καλεσμένη και τους τραγούδησε την επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Δεν φεύγω».

Τις τελευταίες ημέρες είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είναι η νικήτρια του Big Brother.

Η Νικόλ λοιπόν, που βρέθηκε στο πλατό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τραγούδησε καραόκε και έκανε την αφιέρωση της στον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Βέβαια, να πούμε πως καλύτερα να μείνει στο χορό, καθώς από φωνή.... κορμάρα!

Ακούστε την Νικόλ στο πλατό του Pop Up να τραγουδά στον Βασιλάκο

Αυτός είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor; Θα κάνει μέχρι και την Νικόλ να παραμιλά - Δείτε φωτογραφίες του

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το ριάλιτι του έρωτα την πρώτη σεζόν στον ALPHA, πάμε και για Bachelor 2 - δείτε εδώ το trailer - και μάλιστα οι ιθύνοντες, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει τον δεύτερο εργένη...

Πρόκειται για τον γιο του γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών μαγαζιών και όχι μόνο που συμμετείχε μάλιστα στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το όνομά του είχε ακουστεί και για τον πρώτο κύκλο, ωστόσο είχε αρνηθεί την σχετική πρόταση.

Μένει να δούμε αν τελικά αυτή τη φορά η απάντησή του θα είναι θετική, αλλά και τι αλλαγές θα υπάρξουν στον νέο κύκλο.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

The bachelor, Νάσος Παπαργυρόπουλος

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Παρνασσό και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου στο UCLA.

Το 2010, μετά το πέρας των σπουδών του, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο "Show Bitch". Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική πέρασε από οντισιόν για κάποιο ρόλο στις επιτυχημένες σειρές True Blood και "Spartacus". Παρόλο που έφτασε κοντά στο να επιλεγεί για τους ρόλους η άδεια παραμονής του στη χώρα στάθηκε εμπόδιο και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Νάσος

Το 2014, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία "Η Εξέγερση του Δεκέμβρη" ενώ στο θέατρο είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο musical "Rocky Horror Show" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου λαμβάνοντας θετικές κριτικές.Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχείρησης εστίασης παραμερίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού. Το 2017 έλαβε μέρος στη ταινία του Νίκου Περάκη με τίτλο "Success Story" παίζοντας μαζί με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Πάνο Μουζουράκη, Φιόνα Γεωργιάδη και άλλους.

Παπαργυρόπουλος

Το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αποφάσισε να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor. Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, οπού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του show, και έμεινε εκεί για 4,5 μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική δωδεκάδα του παιχνιδιού Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης Nomads η οποία θα περιείχε 8 πρώην παίκτες του Survivor. Τελικά αποδέχτηκε την πρόταση και μπήκε στο παιχνίδι όπου έμεινε για 1,5 μήνα κατακτώντας την 11η θέση.