The Bachelor: Η Νικόλ απαντά στις φήμες για την Μαρίνα και τον Παναγιώτη - «Αφού δεν ξεμάλλιασα..»

Τα αποκαλύπτει όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η Νικόλ απαντά στις φήμες για την Μαρίνα και τον Παναγιώτη - «Αφού δεν ξεμάλλιασα..»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up» βρέθηκε η Νικόλ και δεν δίστασε να απαντήσει στις φήμες που ακούγονται για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Μαρίνα.

Η αισθησιακή κοκκινομάλλα του Bachelor που πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς συζεί πλέον με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην Ηλιάνα και, πέραν του ότι ερμήνευσε και αφιέρωσε στον Βασιλάκο ένα τρυφερό τραγούδι, απάντησε σε όλα αυτά που ακούγονται αναφορικά με την Μαρίνα και τον ίδιο.

Η Νικολέτα είπε χαρακτηριστικά: «Το αγόρι μου είναι στο σπίτι αυτή τη στιγμή και με βλέπει από το σπίτι. Δεν με στεναχωρούν αυτά που ακούγονται για την Μαρίνα και τον Παναγιώτη γιατί είμαι αυτή τη στιγμή με τον Παναγιώτη, μένουμε μαζί, περνάμε χρόνο μαζί, οπότε δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι υπόλοιποι.

Αφού δεν ξεμάλλιασα καμία εκεί μέσα. Νομίζω είμαστε καλά».

Η Νικόλ απαντά στις φήμες για την Μαρίνα και τον Παναγιώτη

Παράλληλα, εκτός από την Νικόλ και η Μαρίνα "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά η Μαρίνα «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Τον χώρισε από την Νικόλ μετά το The Bachelor και είναι και πάλι μαζί;

Αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια στις σχέσεις που έχει με την νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά και τον Έλληνα bachelor.

Όπως αποκάλυψε, ούτε ήταν, αλλά ούτε και είναι σε σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δηλώνοντας πως δεν της αρέσει να έρχεται δεύτερη. Συνεχίζοντας τόνισε πως όπως έχει δει στα social media με την Νικόλ είναι ακόμη μαζί.

Όσον αφορά τα μηνύματα που έχει δεχθεί από τον Παναγιώτη - που πρώτο το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει - έκανε γνωστό πως όντως είχαν επικοινωνία, ωστόσο μόνο για να δει τι κάνει και αν είναι καλά.