GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο εξομολογείται για την σχέση του με την Μαριαγάπη - «Ξεκίνησε πολύ πριν..»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο εξομολογείται για την σχέση του με την Μαριαγάπη - «Ξεκίνησε πολύ πριν..»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πότε ξεκίνησε η σχέση του με την Μαριαγάπη.

Ο φιναλίστ του GNTM 3 αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, στην περίεργη αλλαγή συμπεριφοράς προς την Παρασκευή καθώς και στην πολυσυζητημένη σχέση του με την συμπαίκτρια του.

Ο Αιμιλιάνο είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ πριν το δείτε εσείς στις οθόνες σας. Με την Μαριαγάπη γνωριζόμασταν γιατί ήμασταν στο ίδιο πρακτορείο. Δεν ήταν κάτι που ξεκίνησε από το μηδέν. Ήρθαμε πιο κοντά, δημιουργήθηκε αυτό που έχουμε τώρα και κανείς από τους δύο μας δεν έχει μετανιώσει για αυτό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαριαγάπη συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και είπε:

«O Αιμιλιάνο έχει δείξει τι μπορεί να κάνει, είναι επαγγελματίας και έχει καταφέρει πολλά μέσα στον διαγωνισμό. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα να μείνουμε μαζί, γιατί κοιτάμε πρώτα τα επαγγελματικά μας».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα

GNTM 3: "Τσάκωσαν" στα πράσα Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι έκαναν ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», όταν η κάμερα τους "τσάκωσε" έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο στάδιο για πρόβες των MADWALK 2020 όπου πρόκειται να συμμετέχουν. Δείτε με ποιους τραγουδιστές και εταιρίες.

«Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στον τελικό, νομίζω είναι λογικό. Αλλά το προσπερνάμε και προχωράμε», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο με την Μαριαγάπη να συμπληρώνει: «Για μένα είναι νικητής ο Αιμιλιάνο, τώρα επειδή δεν πήρα τον τίτλο και το έπαθλο δεν πειράζει».

«Σίγουρα στην αρχή με πείραξαν τα αρνητικά σχόλια. Δεν με απασχολούν πια, γιατί ξέρω τι συμβαίνει στην ζωή μου, είμαι οκ με τις αποφάσεις μου και έχω τον Αιμιλιάνο δίπλα μου. Είμαστε μια χαρά».

Αιμιλιάνο Μαριαγάπη GNTM 3 σχέση