Έριξε επίσημα αυλαία το The Booth - Το συγκινητικό «αντίο» των κοριτσιών

Ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη και στήριξη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έριξε επίσημα αυλαία το The Booth - Το συγκινητικό «αντίο» των κοριτσιών

Την τελευταία εκπομπή του The Booth παρακολουθήσαμε σήμερα το μεσημέρι και η συγκίνηση ήταν μεγάλη τόσο για τα 4 κορίτσια όσο και για τους τηλεθεατές.

Η αγαπημένη εκπομπή που μας κράταγε παρέα τα μεσημέρια και μας πρόσφερε γέλια και χαρά έριξε και επίσημα την αυλαία της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου, καθώς και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Χρυσάνθη ευχαρίστησαν τον κόσμο τόσο για την στήριξη όσο και για την αγάπη που έδωσε όλους αυτούς τους μήνες.

Μάλιστα, η Κρυσταλλία, η οποία σήμερα γέννησε, εμφανίστηκε μέσω skype μέσα από το μαιευτήριο και μίλησε με τις τρεις συμπαρουσιάστριες της και δήλωσε: “Σε κοιτάζει με αυτά τα μάτια και χάνεσαι. Τώρα είμαι καλά… Είμαι σε καλά χέρια. Πηνελόπη ευχαριστώ για αυτόν τον γιατρό που μου έδωσες…. Με προσέχουν πολύ”!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου και Σοφία Κουρτίδου ρώτησαν σε ποιον φαίνεται να μοιάζει ο μικρούλης.

“Δε ξέρω σε ποιόν μοιάζει, στην αρχή μου θύμιζε τον Δημήτρη τώρα μου φέρνει και στους δυο… Είναι μελαχρινούλης. Τον βλέπω και χάνομαι” είπε η Κρυσταλλία.

Στο τέλος της εκπομπής, οι τρεις λαμπερές παρουσιάστριες σηκώθηκαν και αγκαλιάστηκαν με την Σοφία Κουρτίδου, ούσα συγκινημένη, να λέει: “Κουμπώσαμε η μια με την άλλη που δε γνωριζόμασταν καν προηγουμένως και δημιουργήθηκε όλο αυτό”.

“Δε νομίζω να είστε τυχεροί να ξαναδείτε τέτοια εκπομπή, θα γίνω μελλοντολόγος. Δε θα υπάρξει πάλι αυτό γιατί είναι κάτι πολύ σπάνιο” είπε με τη σειρά της η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια στο πλατό εισέβαλε και η αρχισυντάκτρια και όλες μαζί αποχαιρέτησαν το κοινό με μια θεατρική υπόκλιση.

Για το «τέλος» του The Booth η Πηνελόπη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το “The Booth” και το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει σε κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μας έχει δείξει αρκετές φορές πόσο ευαίσθητη είναι και ορμώμενη από το συγκινητικό κλίμα που υπήρχε στο σημερινό πλατό λόγω της τελευταίας εκπομπής, η ίδια δεν άντεξε και δάκρυσε on air.

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι μπροστά από τις κάμερες και έχουν γίνει φίλοι μας χωρίς να τους βλέπουμε καν. Έβαλαν τώρα αυτό το τραγούδι, ξέρω ότι το βάλατε για μένα… Με συγχωρείτε που κλαίω πάλι… Μερικές φορές κάποια πράγματα στην τηλεόραση είναι αληθινά και αυτό που συνέβαινε εδώ ήταν αληθινό. Και ίσως γι’ αυτό μας έχει καταβάλλει τόσο πολύ.

Στα 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, το feedback που έχω πάρει γι’ αυτή την εκπομπή είναι πάνω από νούμερα, πάνω από αποφάσεις στελεχών. Έχουν έρθει άνθρωποι από μειονότητες και μου έχουν φιλήσει το χέρι, αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου».