H Αναστασοπούλου ξεσπά κατά του Χρήστου Λούλη - «Ο τρόπος που το έπαιξες το έκανε πιο σεξιστικό»

Δείτε όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Αναστασοπούλου ξεσπά κατά του Χρήστου Λούλη - «Ο τρόπος που το έπαιξες το έκανε πιο σεξιστικό»

Στην σημερινή και τελευταία εκπομπή του The Booth μια δήλωση του Χρήστου Λούλη έκανε εξωφρενών την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»: «Θα τρελαθώ αν σκεφτώ τι μπορεί να φανεί σεξιστικό στον κάθε πυροβολημένο».

Η πρόταση αυτή είναι που έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Πηνελόπη, η οποία μάλιστα λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα, και είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια, το αντίθετο μάλιστα, έχω τεράστιο σεβασμό στο ταλέντο του Χρήστου, αλλά μερικές φορές λέει κάποια πράγματα που είναι πολύ προκλητικά».

Λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Αχ βρε Χρήστο. Και να θέλω, δεν μπορώ… Πραγματικά, έχω όλη την καλή διάθεση… Δεν μπορείς να λες τον κόσμο πυροβολημένο, όταν ένα σενάριο είναι σεξιστικό. Ο τρόπος που το έπαιξες, γιατί είσαι πολύ καλός ηθοποιός, το έκανε ακόμα πιο σεξιστικό».

H Αναστασοπούλου ξεσπά κατά του Χρήστου Λούλη

H Πηνελόπη μάλιστα είχε αναφέρει, μάλιστα, πως ο Χρήστος Λούλης λέει.. μπούρδες!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξέφρασε την γνώμη της αναφορικά με τον Χρήστο Λούλη.

Όταν ο Γρηγόρης της είπε ότι είναι μια πολύ καλή ηθοποιός εκείνη του απάντησε: «Να ρωτήσουμε τον Χρήστο Λούλη που έκανε μια δήλωση πρόσφατα. Θέλω να ξέρω, είμαι συνάδελφος ή δεν είμαι; Είμαι ηθοποιός ή δεν είμαι; Θέλω να μου πει. Εγώ πιστεύω πως είμαι συνάδελφός του και θεωρώ ότι είμαι καλή ηθοποιός. Αν δε θεωρούσα ότι είμαι καλή, θα έκανα άλλη δουλειά. Τις προάλλες έβλεπα το τρέιλερ και λέω “κοίτα να δεις, πάλι τα ίδια. Πότε θα μαζευτεί αυτός ο άνθρωπος;” και λέω θα κάτσω να δω την εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Και επειδή ήξερα ότι θα είμαι καλεσμένη, λέω θα ετοιμάσω μια καλή απάντηση. Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις, δεν είναι ωραίο να βάζεις τον εαυτό σου πιο ψηλά από τους άλλους. Δεν τιμά τον ίδιο. Χωρίς να θέλω να τον θίξω, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά λέει μπούρδες. Τον έχω δει σε παραστάσεις και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός. Αλλά εγώ όσους ηθοποιούς μεγάλους έχω γνωρίσει, που είναι εξαιρετικοί, δε λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο, τον βγάζω απ’ έξω. Η συνέντευξή του μου άφησε μια αστεία γεύση», κατέληξε η Πηνελόπη.