Συγκλονίζει η Μαντώ Γαστεράτου: «Ήταν εφιάλτης, ντρεπόμουν ακόμα και να..»

Απίστευτη εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Μαντώ Γαστεράτου: «Ήταν εφιάλτης, ντρεπόμουν ακόμα και να..»

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “In style” και συγκεκριμένα στη Ζωή Μίχα και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της.

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία έχει χάσει 12 ολόκληρα κιλά τους τελευταίους μήνες, αναφέρθηκε σε μια περίοδο της ζωής της, η οποία ήταν εφιάλτης και αυτή αφορούσε ένα πρόβλημα ακμής που αντιμετώπιζε.

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο δερματικό πρόβλημα;

Δυστυχώς, ναι. Στην εφηβεία είχα πολύ έντονο πρόβλημα ακμής, η οποία εμφανίστηκε ξανά στα 19 μου. Εκείνη η περίοδος ήταν εφιάλτης. Ντρεπόμουν ακόμα και να βγω έξω.

Τα πρώτα χρόνια ξεκίνησα τη φαρμακευτική αγωγή που μου είχε συστήσει η δερματολόγος μου και στη συνέχεια έκανα θεραπείες προσώπου. Ήταν μια επίπονη διαδικασία τόσο για το δέρμα όσο και για την ψυχολογία μου.

Μαντώ Γαστεράτου

Λίγα λόγια για την Μαντώ Γαστεράτου

H Μαντώ Γαστεράτου (γεν. Διαμάντω Μαρία Γαστεράτου, 8 Μαρτίου 1988) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και μοντέλο. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία του ANT1 το 2010, όπου κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς 2010. Από το 2013 μέχρι σήμερα εργάζεται ως παρουσιάστρια σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς και ως ραδιοφωνική παραγωγός.

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ έχει καταγωγή από την Κέρκυρα και τα Καλά Δένδρα Σερρών. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών. Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το modeling.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling, το 2010, με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ANT1, όπου κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Έπειτα, την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 2010 που διεξήχθη στην Κίνα. Μετά το τέλος του διαγωνισμού εργάστηκε ως μοντέλο για τρία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στη Γαλλία, στην Τουρκία και την Ιταλία. Το 2012 ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε τηλεοπτικές διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων ελληνικών εταιριών κερδίζοντας περισσότερη αναγνωρισιμότητα.