Ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογείται - «Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή»

Απίστευτη δήλωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογείται - «Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή»

O Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και συγκεκριμένα στην Κλεοπάτρα Πατλάκη όπου και εξομολογήθηκε πως αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχε σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή.

Ο γνωστός ηθοποιός, που σε μια πρόσφατη δήλωση του «στόλισε» τους επικριτές του, αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι καλλιτέχνες με τον κορωνοϊό καθώς και στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» που συμμετέχει.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι χυδαία η συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στους καλλιτέχνες από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα.

Είναι σαν να μην υπάρχουμε και είναι δύσκολο πια να ακουστεί και η κραυγή με όλο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και τα social media, όπου ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του και ξαφνικά οι φωνές διαιρούνται, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σύμπνοια από πολλές ομάδες μαζί για να ακουστούν και δυνατά και καθαρά.

Έπειτα πρόσθεσε: Ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή».

Τέλος, ο μεγαλύτερος φόβος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι: «να μην τρελαθώ. Να χάσω τα λογικά μου. Από μικρός το σκέφτομαι, γιατί πολλές φορές έφτανα τον εαυτό μου σε εξαντλητικές καταστάσεις και όταν έβλεπα το μυαλό μου να χάνεται, φοβόμουν. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».

Βασίλης Μπισμπίκης

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Λουτράκι, 29 Οκτωβρίου 1977) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και θεατρικός σκηνοθέτης.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.