Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντησή του για το πόσα πληρώθηκε στο Big Brother

Κανείς δεν περίμενε να δει κάτι τέτοιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντησή του για το πόσα πληρώθηκε στο Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα Q&A, δηλαδή οι φίλοι του είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και να απαντήσει σε ότι εκείνοι ήθελαν. Το κοινό φαίνεται πως είχε πολλές απορίες για το Big Brother με εκείνον να λύνει όσες περισσότερες μπορεί εκτός από το πόσο πληρώθηκε από τον ΣΚΑΙ, απαντώντας... ειρωνικά.

Για την ακρίβεια, ο παρουσιαστής του Big Brother όταν ρωτήθηκε από κάποιον Follower του για το τι μισθό έπαιρνε αποφάσισε να απαντήσει κάπως έτσι:

Βαρθακούρης λεφτά Big Brother

"Πληρώθηκα με κουπόνια από Σκλαβενίτη και 8 ζευγάρια κάλτσες Πουρνάρα".

Εσάς, σας κάλυψε; Γιατί εμάς όχι...

Να υπενθυμίσουμε πως σε προηγούμενα story του είχα αποκαλύψει για την... αίτηση διαζυγίου που έκανε στην Αντελίνα.

Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη και για τα λεφτά που πήραν οι παίκτες στο Big Brother

«Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother;» τον ρώτησε ένας διαδικτυακός του φίλος με τον Χάρη Βαρθακούρη να απαντά: ««Τον βασικό μισθό διαιρεμένο ανά ημέρα»

Να σημειωθεί, φυσικά, ότι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 650 ευρώ.

Ο Βαρθακούρης αποκάλυψε πόσα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother

Ποιος είναι ο Χάρης Βαρθακούρης - Το επαγγελματικό ιστορικό του

Η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1999 με τον Γιάννη Πάριο και τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό μαγαζί ‘Πύλη Αξιού’ στην Θεσσαλονίκη. Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο του Cd-Single ‘Προκαταβολικά‘ (που περιείχε τα τραγούδια "Αδέσποτες οι Νύχτες" και "Τον εαυτό σου να κοιτάς")και λίγο αργότερα ο πρώτος του δίσκος ‘Αδέσποτες οι νύχτες‘ με δική του μουσική και στίχους του Γιάννη Πάριου, του Αντώνη Ανδρικάκη, του Άρη Δαβαράκη, του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και της Ναταλίας Γερμανού.

Το 2002 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του ‘Αδυναμία μου‘ που περιέχει και την τεράστια επιτυχία τπυ "Βράδια Αξημέρωτα". Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό μαγαζί Rex. Πέντε χρόνια μετά, ο Βαρθακούρης επανέρχεται στην καλλιτεχνική σκηνή με νέο Cd-Single ‘Φώναξε πιο δυνατά’ από την Sony BMG. Το 2010 κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό του δίσκο "Άρχοντας του Κόσμου" που περιέχει το "Φώναξε πιο δυνατά", το "Τα'πια" και το "Έστω" μεταξύ άλλων.

Ο Χάρης έχει συνθέσει πολλά κομμάτια για τον πατέρα του καθώς και για τους: Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Δέσποινα Βανδή, Stan (τραγουδιστής) κ.α. Έχει επίσης γράψει μουσική σε διαφημιστικά καθώς και πολλά σήματα τηλεοπτικών εκπομπών. Το 2019 ο Χάρης μαζί με την σύζυγο του, Αντελίνα, συμμετείχαν στο ταξιδιωτικό reality του Star Channel "Globetrotters" όπου και κέρδισαν την πρώτη θέση.

Το 2020 τον βρίσκει παρουσίαστή του νέου Big Brother (Ελλάδα) στον ΣΚΑΪ.