Βόλτα με το πατίνι του στην Αθήνα ο Πάνος Μουζουράκης - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μόνο εκείνος θα μπορούσε να το κάνει αυτό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βόλτα με το πατίνι του στην Αθήνα ο Πάνος Μουζουράκης - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Πάνος Μουζουράκης, αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν μπόλικο χιούμορ. Για αυτό και μόνο εκείνος θα μπορούσε να πάρει το πατίνι του και με... κιριλέ εμφάνιση να κάνει βόλτα στην Αθήνα χαμογελαστός και χαλαρός.

Μπορεί κάθε Κυριακή να τον παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ όπου είναι κριτής στο μουσικό talent show, «The Voice», ωστόσο οι υποχρεώσεις του είναι πολλές και εκτός του καναλιού.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και μας χάρισε απίστευτο φωτογραφικό υλικό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

Συγκεκριμένα, έχοντας βρει λίγο χρόνο, ο Πάνος Μουζουράκης πήρε το πατίνι του και ντυμένος κιριλέ, έκανε βόλτα έξω από το κτίριο, ποζάροντας όλο χάρη!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες έπος του Μουζουράκη με το πατίνι του

Πάνος Μουζουράκης Μέγαρο Μουσικής

Πάνος Μουζουράκης βόλτα με πατίνι

Λίγα λόγια για την ζωή του Πάνου Μουζουράκη

Μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη όταν ήταν 8 ετών. Από τα 19, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής (Εν Ελλάδι, Kingston, Fun-key, Παπαγάλος, Inside, Cafe American Υδρόγειος, κ.α.), παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, είτε μόνος του είτε ως μέλος συγκροτημάτων («Οι απαράδεκτοι», «Αβά-φτυστοι μικροί πιτσιλωτοί δρυοκολάπτες»). Τον Αύγουστο του 2002 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα.

Με το που έφτασε στην Αθήνα, προσλήφθηκε στο «Σταυρό του Νότου club», όπου και παρέμεινε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δημιουργώντας αίσθηση με την πολύ ιδιαίτερη καλλιτεχνική του παρουσία, κερδίζοντας συνεχώς την προσοχή και την αγάπη του κοινού.

Το 2004 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη σχολή «Δράση» του Κώστα Νταλιάνη και το ίδιο καλοκαίρι συμμετείχε στις παραστάσεις του Διονύση Σαββόπουλου. Το 2005, παράλληλα με τις εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου, συμμετείχε και στη θεατρική παράσταση της Βάσως Βασιλείου «Ιεροτελεστίες της Ζούγκλας», αλλά και στην παράσταση «Αχαρνής» του Διονύση Σαββόπουλου, στο ρόλο του Λαμάχου, περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και δίνοντας παραστάσεις στη Βιέννη και στη Διεθνή Έκθεση στο Τόκιο. Από τότε έχει ξανασυνεργαστεί με το Διονύση Σαββόπουλο περιστασιακά, σε συναυλίες και μουσικά αφιερώματα.

Από τον Μάιο του 2006 η καριέρα του έρχισε να εκτοξέυεται στα ύψη.