Γιώργος Μαυρίδης: Η εξομολόγηση για τη περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Αφού δεν διασωληνώθηκα...»

Τα λόγια του συγκινούν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Η εξομολόγηση για τη περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Αφού δεν διασωληνώθηκα...»

Μετά τη σκληρή "μάχη" που έδωσε με τον κορωνοϊό, ο Γιώργος Μαυρίδης, μίλησε για τα όσα έζησε, αλλά θέλησε να στείλει και τα συλλυπητήρια του σε όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα από τον ιό.

«Το 2020 να πάει στο καλό και να μας γράφει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά το ’21 και να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα», δήλωσε στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη ο παρουσιαστής και tattoo artist.

«Πέρασα ακόμα μια περιπέτεια υγείας, όπως έχω περάσει πολλές. Δεν με επηρέασε σε κάτι. Έχω μάθει στα δύσκολα και προχωράω. Πέρασα μια αρρώστια και όλα καλά. Αφού δεν διασωληνώθηκα, είμαι κομπλέ», αναφέρει χαρακτηριστικά λίγο μετά την προβολή του trailer για τη νέα του εκπομπή.

Όσο για τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους από τον κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης δήλωσε: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Περαστικά στους ανθρώπους που νοσούν και το ’21 να μας βρει όλους υγιείς. Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας χωρίς αστυνομοκρατία».

Έτσι κατάλαβε ο Γιώργος Μαυρίδης ότι έχει κορωνοϊό

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Tik Talk και αναφέρθηκε στην δύσκολη περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό. Μεταξύ άλλων εξήγησε πως πήγε στον νοσοκομείο όταν έβηξε και είδε αίμα, ενώ η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή.

Στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για συμπτώματα κορωνοϊού ωστόσο στη συνέχεια ανησύχησε και κάλεσε το 166.

«Άρχισα να βήχω εκεί την 8η μέρα. Βγάζω φλέματα και βλέπω αίμα. Το λέω στη γυναίκα μου. Προφανώς η πρώτη ατάκα ήταν πως ήταν από το ρόδι που φάγαμε το πρωί. Ήθελα να το πιστέψω ότι ήταν από το ρόδι που είχα πιει. Το πίστεψα. Το απόγευμα ξαναβήχω. Ήταν λίγο πιο κόκκινο. Φτύνω αίμα. Πήρα το 166. Μπήκα στο νοσοκομείο την κατάλληλη στιγμή, γιατί την επόμενη μέρα δε μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πάρα πολύ σοβαρά» είπε ο Γιώργος Καράβας για τη μάχη του με τον κορωνοϊό.

Γιώργος Μαυρίδης κορωνοϊός

Σχετικά με τον επικείμενο γάμο του με την Κρίστη Καθάργια, ο ίδιος τόνισε: «Λέγαμε να παντρευτούμε αρχές καλοκαιριού. Θα δούμε. Εγώ θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου. Μόνο με αυτή τη λογική παντρεύομαι. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Γίνεται ο γάμος για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί».