Γιώργος Μαυρίδης: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της ταξιδιωτικής του εκπομπής

Δείτε το εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Μαυρίδης: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της ταξιδιωτικής του εκπομπής

Μετά από καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο OPENtv με μια ολοκαίνουργια ταξιδιωτική εκπομπή της οποίας το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Into the skin» και ο Γιώργος Μαυρίδης σκοπεύει να μοιράζεται μαζί μας τις κουλτούρες και την ζωή διαφορετικών φυλών και λαών όλου του πλανήτη ενώ δηλώνει εντελώς καλά μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Ο πρώτος προορισμός του παρουσιαστή είναι η Αιθιοπία και συγκεκριμένα η Αντίς Αμπέμπα!

Γιώργος Μαυρίδης: "Δεν κοινοποίησα εγώ τον γάμο μου, η κοπέλα μου τον κοινοποίησε δεν με ρώτησε καν!"

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια. Η κάμερα των "Κου Κου" έπιασε τον παρουσιαστή και Tattoo Artist και του έκανε ερωτήσεις για τις φήμες που ακούγονται ότι θα γίνει μπαμπάς! Ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κάποια κοινοποίηση του γάμου

«Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς, αλλά καμία σχέση. Ο γάμος ισχύει, αλλά θα δούμε πως θα γίνει λόγω κορωνοϊού. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Θα αποφασίσουμε παρέα με τη γυναίκα μου και θα παντρευτούμε.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ακόμη, δήλωσε πως το να κοινοποιηθεί ο γάμος τους δεν ήτνα απόφαση δική του αλλά της συντρόφου του.

Τα καλά νέα για τον Μαυρίδη συνεχίζονται καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει το τρέιλερ της νεάς του εκπομπής

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε στη Χαλκιδική και ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.