Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

"Τρελός" για την Νικόλ ο Παναγιώτης - Το σχόλιο σε φωτογραφία της από το The Bachelor

Έτσι διαψεύδουν τις φήμες περί ψεύτικης σχέσης

News 24.12.2020 11:04
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Νικόλ Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπορεί να γνωρίστηκαν μέσα από το The Bachelor αλλά κάνουν ότι μπορούν για να αποδείξουν ότι είναι μαζί μετά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει. Μάλιστα, με ένα σχόλιο κάτω από φωτογραφία της τσιρλίντερ στο Instagram θέλησε να δείξει πόσο "τρελός" είναι για εκείνη.

Κόντρα στις όποιες φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει εκείνοι με κοινές φωτογραφίες, stories και ανταλλαγή μηνυμάτων δείχνουν πως ο έρωτάς τους φουντώνει. Την ίδια ώρα που η Μαρίνα «σπάει» τη σιωπή της για τη σχέση τους μετά το παιχνίδι.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Νικολέττα ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του τελικού του The Bachelor και στη λεζάντα έβαλε μερικά τριαντάφυλλα. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος λοιπόν σχολίασε με νόημα: «Όλα τα τριαντάφυλλα του κόσμου αξίζεις».

Νικόλ Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor

Γιατί είχε χωρίσει ο Βασιλάκος με την σύντροφο που είχε πριν την Νικόλ

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βρήκε (και να έχασε ξανά) τον έρωτα στα μάτια της Νικόλ μέσα από το The Bachelor, αλλά λίγο πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης διατηρούσε μια σχέση χρόνων με μια πανέμορφη κοπέλα, την Ντιάνα Χομτζίλα. Οι δυο τους δεν έκρυβαν μάλιστα τον έρωτά τους και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ανέβαζαν και κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Βασιλάκου - Ο λόγος που χώρισαν

Το όμορφο μοντέλο με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση τους: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας».

Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην σύντροφος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλ, η σχέση τους ολοκληρώθηκε μετά από έναν μεγάλο καβγά, αφού υπήρχαν διάφορα προβλήματα όπως η ζήλια και ο ανταγωνισμός.

Πρώην σύντροφος του Παναγιώτη απο το the bachelor

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νικολέττα Τσομπανίδου: Βγήκε από το The Bachelor και άλλαξε τα μαλλιά της

Τους ξεμπρόστιασαν: Το σχόλιο - έπος κάτω από την φωτογραφία Νικόλ - Βασιλάκου!

Share