Σπάνια αποκάλυψη από την Δέσποινα Βανδή - «Στο "Στα δωσα όλα" είχα τσακωθεί με τον Ντέμη»

Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια αποκάλυψη από την Δέσποινα Βανδή - «Στο

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε η Δέσποινα Βανδή και την προσωπική της ζωή. Όπως αποκάλυψε, όταν ηχογραφούσε το τραγούδι «Στα δωσα όλα» είχαν τσακωθεί με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο Ρυθμό 9,49 και στη Ράνια Κωστάκη και απόσπασμα έπαιξαν στην εκπομπή στη Φωλιά των Κούκου.

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για τον Ντέμη Νικολαϊδη

«Ναι το στα δωσα όλα το συνδύασα με ένα τσακωμό με τον Ντέμη. Έτυχε να γράφω αυτό το τραγούδι. Είχαμε μαλώσει πριν μπω στο στούντιο. Όλοι δεν αισθανόμαστε έτσι παραπονεμένοι και ότι φταίνε οι άλλοι; Στα ΄δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο¨…είπε η Δέσποινα. Αν μου πει κάτι ο Ντέμης που δεν ισχύει, υπάρχει αντίλογος αλλά αν ο άλλος συνεχίζει να πιστεύει το δικό του, τον αφήνω να πιστεύει το δικό του»είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε πως Βανδή - Νικολαϊδης είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. «Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» είχε δηλώσει ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε «Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε».

Δείτε εδώ τι συμβαίνει με την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή στο Open.

Φωτογραφία από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη

Η Δέσποινα Βανδή «έντυσε» γιορτινά το σπίτι της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της, στην οποία φαίνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι πραγματική υπερπαραγωγή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάθε χρόνο ετοιμάζει όσο πιο υπέροχα μπορεί το σπίτι της. Η αλήθεια είναι μάλιστα πως φέτος, οι μέρες του lockdown έκαναν πολλούς celebrities να στολίσουν νωρίς για να απολαύσουν όσο πιο πολύ μπορούν τον χρόνο που περνούν μέσα.

Έτσι, η Δέσποινα Βανδή ανέβασε το στιγμιότυπο που στολίζει το δέντρο της με έναν φίλο της και το αποτέλεσμα είναι απλά φαντασμαγορικό.

Δέσποινα Βανδή σπίτι