Συγκλονίζει ο Στέλιος Παρλιάρος για την οικονομική του καταστροφή - «Κρυβόμουν στις τουαλέτες»

Όσα είπε στις κάμερες για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Στέλιος Παρλιάρος για την οικονομική του καταστροφή - «Κρυβόμουν στις τουαλέτες»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έκανε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Στέλιος Παρλιάρος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική του καταστροφή με τις περιγραφές του να συγκλονίζουν.

«Είχα ένα μαγαζί και όταν ξεκίνησα είχε τεράστια απήχηση από την πρώτη στιγμή. Άρχισα να ανοίγω μαγαζιά, να μην παρακολουθώ τα οικονομικά και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή.

Για κάποια χρόνια δεν μίλαγα με την αδελφή μου, υπήρχαν προβλήματα, είχα πάρα πολλά δικαστήρια από τα χρέη στο κράτος, τα ξεπέρασα και δεν χρώσταγα τίποτα και δεν έφαγα και σε κανέναν λεφτά.

Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες. Ήταν όλα αυτά τα πράγματα άγρια.

Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί, ήταν παραμονές εορτών, βγήκα από το σπίτι στις 7, με περίμεναν απέξω και μου λένε ακολουθήστε μας στο τμήμα», αναφέρει ο Στέλιος Παρλιάρος, μετά την αποκάλυψη του για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ.

Όλες οι αποκαλύψεις του Στέλιου Παρλιάρου για την οικονομική του καταστροφή

Λίγα λόγια για την καριέρα του Στέλιου Παρλιάρου

Στις 3 Μαρτίου του 1982, ο Παρλιάρος άνοιξε το πρώτο του ζαχαροπλαστείο με όνομα Fresh σε ένα υπόγειο στους Αμπελόκηπους.Σύντομα έγινε αλυσίδα, αλλά κακοί χειρισμοί τον οδήγησαν στο να αποσυρθεί έξι χρόνια αργότερα.

Το 2008 άνοιξε στην Κολωνάκι το ζαχαροπλαστείο Sweet Alchemy, με σχεδιασμό του Στέλιου Κόη. Το 2010 και έπειτα από προτροπή φίλων, άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στην Κηφισιά.

Ο Παρλιάρος παρουσίαζε ένθετο μαγειρικής στην τηλεοπτική εκπομπή των Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου στο Mega.

Τον Δεκέμβριο του 2010 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του MasterChef με θέμα τη ζαχαροπλαστική.

Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε είναι οι Γλυκές Αλχημείες που ξεκίνησαν να προβάλλονται στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 στο Mega Channel και ολοκληρώθηκαν σε 86 επεισόδια.Στις 24 Νοεμβρίου του 2012, η εκπομπή μεταφέρθηκε στον ΣΚΑΪ. Στις 15 Δεκεμβρίου του 2018, η εκπομπή απέκτησε ταξιδιωτικό χαρακτήρα και ξεκίνησε να προβάλλεται με τον τίτλο Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν.

Το 2018 ξεκίνησε να παραδίδει σεμινάρια στους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας του ΙΕΚ Όμηρος.

Στις 16 Δεκεμβρίου του 2018 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Bake Off Greece, όπου έδωσε οδηγίες για την παρασκευή του γλυκού croquembouche.

Ο Παρλιάρος έχει γράψει πολλά βιβλία που έχουν δημοσιευθεί είτε αυτόνομα από εκδοτικούς οίκους, είτε μαζί με εφημερίδες.Αυτά που εκδόθηκαν αυτόνομα είναι: Διαίτης Γλυκά (2002), Όλο Σοκολάτα (2005), Γλυκά με Φρούτα (2006), Γλυκές Σημειώσεις (2011) και Βανίλια Σοκολάτα (2014, εμπνευσμένο από το ταξίδι του στη Μαδαγασκάρη).