Κρυφό ραντεβού για Βασιλάκο και Αντζελίνα - Οι φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται όταν δηλώνει τρελά ερωτευμένος με τη Νικόλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρυφό ραντεβού για Βασιλάκο και Αντζελίνα - Οι φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν

Κι ενώ η Νικόλ βγαίνει στις τηλεοπτικές εκπομπές και αφιερώνει στον Βασιλάκο το "Δε φεύγω" του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Soula Glamorous, βγάζει στην φόρα φωτογραφίες αυτού με την Αντζελίνα!

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω προδίδουν το ραντεβού των δυο πρώην παικτών του The Bachelor! Το ρολόι που φοράει στα χέρια του ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι αδιάψευστο στοιχείο για το ότι βρέθηκαν οι δυο τους.

Οι φωτογραφίες από το ραντεβού του Βασιλάκου και της Αντζελίνας

Βασιλάκος Αντζελίνα

Ξ

Βασιλάκος Αντζελίνα Soula Glamorous

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η ιδιαίτερη ανάρτησή του μετά την αποχώρηση της Αντζελίνας από το παιχνίδι

Η Αντζελίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του The Bachelor και λίγες ώρες μετά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, αφού τον αποχαιρέτησε η Αντζελίνα με μία δική της ανάρτηση, αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του με το κοινό και ο Παναγιώτης Βασιλάκος ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο από τη μέρα που έκαναν μαζί sky diving.

«Αντζελίνα μου μαζί σου έζησα τις πιο τρέλες εμπειρίες στη ζωή μου! Σε αποχαιρετώ με αυτό το βίντεο... #TheBachelorGR #AlphaTV», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασιλάκος στην λεζάντα του βίντεό του.