Φωτογραφία από το σπίτι - παλάτι Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενίας Μανωλίδου! Τεράστιο το δέντρο τους

Με αυτό τον τρόπο ευχήθηκαν "χρόνια πολλά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το σπίτι - παλάτι Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενίας Μανωλίδου! Τεράστιο το δέντρο τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου θέλησαν να ευχηθούν "χρόνια πολλά" στον κόσμο με μια φωτογραφία από το σπίτι τους, ποζάροντας δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν στολίσει.

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά ωστόσο, το ζευγάρι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, στέλνοντας επίσης και το καλό παράδειγμα του "μένω στο σπίτι τις γιορτές".

Έτσι λοιπόν, η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγος της, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, πόζαραν μαζί στο σαλόνι τους μπροστά από το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και έστειλαν χαμόγελα και ευχές.

«Χρόνια Πολλά μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους! Καλή Χρονιά με Υγίεια, Ευημερία, Ευτυχία! Εὖ ὑμῖν γένοιτο! [Μακάρι όλα να σας πάνε καλά!] Εἰς ἔτη πολλά», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου κάτω από τη φωτογραφία της. Δείτε ωστόσο, πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους.

Άδωνις Γεωργιάδη Ευγενία Μανωλίδου σπίτι

Έτσι γνωρίστηκαν Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης

«Ανέκαθεν μου άρεσε να ασχολούμαι με τα θέματα που είχαν να κάνουν με τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, με ενδιέφερε η ιστορία και η μυθολογία. Είχα γράψει λοιπόν μία σειρά με ορφικούς ύμνους και είχα αποφασίσει να την κυκλοφορήσω στην Ελλάδα μέσω εκδοτικού οίκου. Είχα ήδη κάνει ένα cd. Τότε ταξίδευα και άκουσα την εκπομπή του Άδωνη στο ραδιόφωνο. Τότε λοιπόν κατάλαβα πως εκεί έπρεπε να τη δώσω τη δουλειά μου. Τουλάχιστον να κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλείο που να έχει να κάνει με την αρχαία Ελλάδα. Πήγα τον βρήκα και το συζητήσαμε. Έτσι μετά αρχίσαμε να συναντιόμαστε. Με κέρδισε εκ των υστέρων», περιέγραψε η Ευγενία.

«Έχω γράψει τραγούδι για τον Άδωνι. Έχω γράψει ένα έργο πολύ ωραίο. Του άρεσε πολύ. Είναι πολύ δυναμικό, πολύ γρήγορο, πολύ ρυθμικό και οι ορχήστρες το απολαμβάνουν ιδιαίτερα όταν το παίζουν. Είναι έντονο, είναι χαρούμενο. Είναι μια πολύ καλή συνθετική στιγμή για μένα» , είχε πει στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.