Ηλιάνα - Μαριαγάπη: Ποζάρουν μαζί και έχουμε μείνει άναυδοι με την ομοιότητα τους

Σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα - Μαριαγάπη: Ποζάρουν μαζί και έχουμε μείνει άναυδοι με την ομοιότητα τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με την κλώνο της παύλα πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3, Μαριαγάπη, και η ομοιότητα τους είναι απλά συγκλονιστική.

Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της Μαριαγάπης στο GNTM 3 όλοι έκαναν λόγο για το πόσο μοιάζει με την πρώην κριτή και νυν παρουσιάστρια, Ηλιάνα.

Τόσο το ίδιο κόψιμο των μαλλιών όσο και οι γωνίες τους στο πρόσωπο κάνουν τα δύο μοντέλα να μοιάζουν μεταξύ τους υπερβολικά πολύ.

Μάλιστα και οι δύο πρόκειται να κάνουν πασαρέλα για την Σήλια Κριθαριώτη στα φετινά Madwalk παρέα με την πρώην νικήτρια του ριάλιτι μόδας, Άννα Μαρία Ηλιάδου

Με αφορμή, έτσι, το επιτυχημένο show μόδας οι δύο γυναίκες ποζάρουν μαζί και μας επιβεβαιώνουν ότι είναι χαμένες αδερφές!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία τους:

Ηλιάνα - Μαριαγάπη

Στο GNTM 3, μάλιστα, είχαν κάνει το μαλλί της Μαριαγάπης ίδιο με της Ηλιάνας

Μια από τις παίκτριες του φετινού GNTM που τράβηξε όλα τα βλέμματα και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις κριτών και τηλεθεατών από την πρώτη της κιόλας οντισιόν ήταν η Μαρία - Αγάπη. Η νεαρή κοπέλα συγκλόνισε τους κριτές με το ανυπέρβλητο περπάτημα της και όλοι αμέσως έσπευσαν να ομολογήσουν την ομοιότητα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πράγμα που επιβεβαιώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, μετά την αλλαγή του μαλλιού της.

Χθες ήταν το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε - το makeover. Φυσικά, είδαμε και κλάματα και αρνητικές αντιδράσεις και τα πάντα όλα! Δεν μας απογοήτευσε διόλου! Έτσι, λοιπόν, μέσα σε όλα, ήρθε και η σειρά της Μαρία - Αγάπης, παύλα κλώνο της αγαπημένης μας νυν παρουσιάστριας μεσημεριανής ζώνης, Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Δεν περιμέναμε, βέβαια, ο ειδικός και οι κριτές να μας επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά την ομοιότητα τους! Κι όμως, το έκαναν, μιας και το καινούργιο μαλλί της παίκτριας είναι ακριβώς - μα ακριβώς! - ίδιο με της Ηλιάνας. Και εννοείται πως αυτή η κίνηση δεν πέρασε ασχολίαστη. Μήπως τους λείπει πολύ η παλιά κριτής και είπαν να μετατρέψουν μια παίκτρια σε κλώνο της; Δεν ξέρουμε αλλά ίσως κάτι τέτοιο να υποσκάπτεται.

Όπως και να έχει, όμως, η Μαρία - Αγάπη είναι ένα πανέμορφο και δυνατό μοντέλο και σίγουρα έχει την δική της μοναδική ταυτότητα!

Ιδού το makeover:

Makeover μαρία αγάπης