Η Σόφη Πασχάλη «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση!

Δείτε εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Σόφη Πασχάλη «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση!

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε αν είναι ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση.

Η Σόφη, που πρόσφατα έπεσε θύμα διάρρηξης, είπε χαρακτηριστικά: «Η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ, ποτέ δεν πρέπει να την αφήνουμε γιατί πάνω απ’ όλα θέλουμε την ψυχική μας υγεία. Αν έχουμε την ψυχική μας υγεία, θα έχουμε και τα σωματική μας. Είχα αφήσει στη μέση το πτυχίο της θετικής ψυχολογίας. Θέλω να είμαι coach wellness. Έχω κάνει επεμβατικά πράγματα στο πρόσωπό μου, τόσο όσο, τίποτα ακραίο.

Έχω πάρει μια απόφαση για την προσωπική μου ζωή, να μην την εκθέτω. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι μόνη. Με τον Ηλία Γκότση είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω βάλει ερωτηματικά για το αν θέλω να δημιουργήσω οικογένεια», δήλωσε η Σόφη Πασχάλη.

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση

Οι φωτογράφοι «έπιασαν» τον Ηλία Γκότση με την Σόφη! Ήταν μαζί για ψώνια!

Οι φωτογράφοι «έπιασαν» το νικητή του Survivor Ηλία Γκότση με παίκτρια! Ήταν μαζί για ψώνια και δείτε το πρόσωπό της! Τους είχαν χρεώσει σχέση....

Αν και οι δυο τους είχαν αρνηθεί τα πάντα, σαν καλοί φίλοι που είναι βρέθηκαν μαζί για ψώνια σε εμπορικό κέντρο και προκάλεσαν ταραχή!

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση με την Σόφη Πασχάλη, που έκαναν τα φωτογραφικά φλας να πάρουν «φωτιά» με μια τους μόνο εμφάνιση! Με άψογο casual look μαγνήτισαν τα βλέμματα και έχουμε το υλικό! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Ηλίας Γκότσης σχέσηΗλίας Γκότσης Survivor σχέσηΗλίας Γκότσης Σόφη Πασχάλη ζευγάρι

Επίσης, φήμες ήθελαν ζευγάρι τον Ηλία Γκότση και την Σόφη Πασχάλη αλλά... αυτή είναι η γυμνάστρια που στέκεται στο πλευρό του νικητή του Survivor 2, τελικά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, από τον περασμένο Νοέμβριο ο Ηλίαςκυκλοφορούσε σε βραδινές εξόδους με την άλλοτε συμπαίκτριά του , τη γυμνάστρια, για την οποία ακουγόταν μάλιστα πως ήταν ερωτευμένος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος φυσικά για την Εύη Σαλταφερίδου!

poia-pasxali-ayti-einai-i-prwin-paiktria-tou-survivor-pou-eklepse-tin-kardia-tou-ilia-gkotsi

Η αλήθεια, λοιπόν ,σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως η τελικά η ίδια έτρεφε συναισθήματα για γοητευτικό νικητή του Survivor 2, που μόλις είχε βγει από μια πολύχρονη σχέση - 5 ετών -με την αγαπημένη του Χριστίνα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz. Εδώ και λίγες εβδομάδες, λοιπόν, ο Γκότσης και η Σαλταφερίδου είναι ζευγάρι και δείχνουν να περνάνε πραγματικά πολύ καλά.!

Όσο για την όμορφη δασκάλα της γιόγκα, Σόφη Πασχάλη, έχει έρθει κοντά σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Δρούλια ενώ με τον Γκότση είναι απλά πολύ καλοί φίλοι!