Αδιανόητο! Τόσα έχουν δώσει στην Έφη Σαρρή για να τραγουδήσει ένα βράδυ

Απίστευτο ποσό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδιανόητο! Τόσα έχουν δώσει στην Έφη Σαρρή για να τραγουδήσει ένα βράδυ

Η Έφη Σαρρή το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα στην Άννα Ζηρδέλη και αποκάλυψε το ποσό που της προσέφεραν για να τραγουδήσει μόλις ένα βράδυ.

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, προτιμώ να είναι το σπίτι στολισμένο. Το όνειρο της ζωής μου είναι να αφήσω την περιουσία μου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να κάνω περισσότερα ταξίδια, αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμαι τα αεροπλάνα. Όταν πήγα στο Λονδίνο έμεινα τρεις μήνες γιατί φοβόμουν να μπω στο αεροπλάνο να γυρίσω.

Στην Ελβετία γνώρισα τον Ντόναλντ Τραμπ και μου ζήτησε να πάω να ανάψω τα λαμπάκια στον πύργο του. Του στέλνω μηνύματα και μου απαντάει. Το μεγαλύτερο ποσό που μου έχουν δώσει για να τραγουδήσω για ένα βράδυ ήταν 30.000 ευρώ» κατέληξε λέγοντας η Έφη Σαρρή, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως απολαμβάνει να λέει ψέματα. Άραγε, ισχύουν όλα τα παραπάνω ή απλά μας τρολλάρει;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Έφη Σαρρή έχει ξανά αναφέρει τον Τραμπ λέγοντας χαρακτηριστικά "Με έχει μαγέψει"!

Την κάμερα του Happy Day επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η Έφη Σαρρή και εξομολογήθηκε τον "έρωτα της" με τον.. Τραμπ!

Η τραγουδίστρια η οποία από το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκεται ως coach στο "Just the 2 of us", αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει ταξίδι στην Αμερική ώστε να... διεκδικήσει τον Τραμπ από τη σύζυγό του Μελάνια! Δες, επίσης, το κοκτέιλ φαρμάκων που παίρνει!

“Ήθελα να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο, τον ηγέτη, τον ξανθό. Με έχει μαγέψει ο Τραμπ, είναι πολύ ηγετικός. Έχει ξεπεράσει και εμένα. Δε ξέρω αν τα κάνει αλήθεια ή ψέματα. Με έχει μπερδέψει. Πραγματικά ήθελα να πάω να τον γνωρίσω και να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη Μελάνια, αλλά τώρα αρρώστησε και αυτός” ανέφερε η Έφη Σαρρή.