Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει τον λόγο που την έχουν διώξει από δουλειά!

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει τον λόγο που την έχουν διώξει από δουλειά!

Η Μαρία Ιωαννίδου το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη και αποκάλυψε τον λόγο που την είχαν διώξει μια φορά από την δουλειά.

Η γνωστή ηθοποιός, που άφησε κάγκελο την Ναταλία Γερμανού με την δήλωση της, αναφέρθηκε στα πιο γλυκά Χριστούγεννα που έχει περάσει, στα ερωτικά σημειώματα που έχει ανταλλάξει με τον Φρέντυ Γερμανού καθώς και σε μια γυμνή φωτογράφιση στο Playboy που στάθηκε αφορμή για να την διώξουν από την δουλειά.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Τη νέα χρονιά θέλω να είμαι 20 χρόνια νεότερη. Αισθάνομαι 35-40, εκεί έχω βάλει τελεία. Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα έχουν σχέση με εκδηλώσεις και με θεϊκές στιγμές με τον Φρέντυ. Έχουμε κάνει αξέχαστα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη όταν αρραβωνιαστήκαμε.

Μου έβαλε τη βέρα μέσα στη σαμπάνια και μου στάθηκε στο λάρυγγα. Με τον Φρέντυ Γερμανό ανταλλάσσαμε πολλά σημειωματάκια και τα κολλούσαμε στο ψυγείο! Μου λείπει κυρίως τέτοιες μέρες. Κάθομαι νύχτες ολόκληρες και τα διαβάζω»!

Τέλος, έκανε αναφορά και στην φωτογράφιση που της κόστισε: Ήταν πολύ προχωρημένο και το χιούμορ μας και οι σχέσεις μας και ο τρόπος ζωής μας και όλα μας. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν. Θα πεθάνω ως μία παρεξηγημένη. Όταν είχα κάνει το Playboy μου είχε κοστίσει πολύ ακριβά γιατί με διώξανε από τη δουλειά», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Μαρίας Ιωαννίδου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Ιωαννίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην διαθήκη της.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς δεν βλεπόμαστε.»!

Και τόνισε δείχνοντας το γραφείο του: «Πάντως, αυτό της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε και το παράπονο που έχει «Νομίζω ότι η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά. Ήταν μίζερη μαζί μου. Σκέψου ότι έχασα όλη μου την οικογένεια, πολύ νέοι όλοι, ο Φρέντυ μου νέος, η μαμά μου 50, ο μπαμπάς μου 52, ο αδερφός μου 51. Πέθανε ο Φρέντυ κι εγώ πήγαινα κι έπαιζα στο θέατρο. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα. Δεν έκανα παιδί για τη δουλειά αυτή. Θυσίασα πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα.»!

Και κατέληξε λέγοντας: « Δεν μου δόθηκαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες, πιστεύω ότι αδικήθηκα. Και έχω απαίτηση τώρα να κάνω αυτά, όχι όλα γιατί δεν προλαβαίνω, που δεν έκανα».

Δείτε εδώ και την διαθήκη του Κώστα Βουτσά.