Η Βίβιαν «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκλαψε όταν την απέρριψε ο Βασιλάκος

Δεν μάσησε τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βίβιαν «σπάει» την σιωπή της και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν έκλαψε όταν την απέρριψε ο Βασιλάκος

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο όμως δεν ξέσπασε σε κλάματα, όπως οι συμπαίκτριες της. Ποιος είναι ο πραγματικός, όμως, λόγος της ψυχρής αντίδρασης της;

Η 23 φοιτήτρια της Φαρμακευτικής εντυπωσίασε αρκετά τον πρώτο Έλληνα Bachelor για αυτό και κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης διάλεξε για σύντροφο της Νικολέττα Τσομπανίδου, την εκρηκτική κοκκινομάλλα, χωρίς όμως η Βίβιαν να δείχνει ιδιαίτερα πληγωμένη.

Την ίδια στιγμή που οι φήμες θέλουν τον Παναγιώτη να στέλνει κρυφά μηνύματα στην Βίβιαν, αυτή έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να την μάθουν περισσότερο οι διαδικτυακού της φίλοι.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν ο λόγος που δεν ξέσπασε σε κλάματα όταν αποχώρησε από το ριάλιτι.

Η Βίβιαν, λοιπόν, απάντησε: «Είμαι άνθρωπος που χρειάζεται το χρόνο του για να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και δεν έχω απότομα ξεσπάσματα γενικότερα πλέον, όποτε ναι μάλλον γι αυτό».

instastory βίβιαν

The Bachelor: Η Βίβιαν «αδειάζει» τον Βασιλάκο - «Δε θα είχε συνέχεια η σχέση...»

Η Βίβιαν βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο The Bachelor, ενώ δε δίστασε να «αδειάσει» και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξεκαθαρίζοντας πως μία σχέση μαζί του δε θα είχε συνέχεια.

Η φιναλίστ του ριάλιτι του έρωτα, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό αφού την τελευταία στιγμή ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε την Νικολέττα, με την οποία μέχρι στιγμής στα social media, δείχνει πολύ ερωτευμένος.

Η Βίβιαν κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα έδινε μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναγιώτη Βασιλάκο, με την ίδια να απαντά αρνητικά.

Happy Day Βίβιαν

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες γενικότερα, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμη που έκανε την επιλογή του ο Παναγιώτης και πιστεύω ότι τα συναισθήματά του για τη Νικόλ είναι αληθινά, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια το όλο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.