Ανατριχιάζει η Ολίβια Γαβρίλη με την δήλωση της - «Λιποθύμησα από την αφαγία και..»

Εξομολογείται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιάζει η Ολίβια Γαβρίλη με την δήλωση της - «Λιποθύμησα από την αφαγία και..»

Η Ολίβια Γαβρίλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα με τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετωπίζει από μικρή.

Η blogger, που παρόλο που πέρασε αρκετά λόγω του κορωνοιού που αντιμετώπισε, διανύει όμως την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της.

Η Ολίβια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ιστορίες και φωτογραφίες, για αυτό και αποφάσισε να αποκαλύψει και την μάχη που δίνει αρκετά χρόνια τώρα με τις διατροφικές διαταραχές.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον σύζυγό της και έγραψε:

“3 εβδομάδων και 1 ημέρας… Πήγαινα Δευτέρα Λυκείου, όταν ξεκίνησαν οι διατροφικές μου διαταραχές. Το 1999, την ώρα της Βιολογίας λιποθύμησα από την αφαγία και την αδυναμία και αυτή ήταν, ας πούμε, η αρχή. Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε και ακόμα δεν μπορώ να πω πως έχω ξεμπλέξει 100% με τον τρόπο που αντιμετωπίζω το φαγητό και το πώς βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Όμως από το 2014 μέχρι σήμερα, έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα και πλέον χάρη στην αγάπη του Σταύρου, με αγαπώ ακόμα πιο ουσιαστικά και αληθινά. Η αληθινή, ατόφια αγάπη είναι, άλλωστε, άριστο καύσιμο για να δουλέψεις προς το καλύτερο γενικά.

Η εγκυμοσύνη και οι αλλαγές που φέρνει στο σώμα μπορεί να δυσκολέψει πολύ μια γυναίκα που παλεύει με διατροφικές διαταραχές.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ένιωθα πως δεν χωρούσα πουθενά. Η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και η διατροφή της καραντίνας (τρώτε και εσείς γλυκά χωρίς σταματημό;), σίγουρα δεν βοηθά πολύ.

Πήγα να χάσω το κέφι μου, αλλά η αγάπη πάλι είχε τον (πρώτο και τον) τελευταίο λόγο. Και έτσι πήγα περήφανα την κοιλιά μου μια βόλτα, πλάι στον πιο υπέροχο άντρα του κόσμου. Και ένιωσα πως σήμερα ήταν άλλη μια μέρα που η ψυχή μου κέρδισε κάτι καλό. Σταύρο μου, σε ευχαριστώ!” κατέληξε λέγοντας η Ολίβια Γαβρίλη.

Ολίβια Γαβρίλη

Συγκλονίζει η Ολίβια Γαβρίλη μετά τον κορωνοϊόο - «Η τέταρτη εγκυμοσύνη του...»

Η δημοσιογράφος και blogger Ολίβια Γαβρίλη πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό όσο είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της. Τώρα αφού ξεπέρασε τον εφιάλτη μιλάει για αυτό.

Λίγες εβδομάδες πριν τη γέννηση του μωρού της, η ίδια αποκαλύπτει μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ότι η τέταρτη εγκυμοσύνη της είναι σίγουρη η δυσκολότερη απ’ όλες. Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της έγραψε:

“31 εβδομάδων και 1 ημέρας: η τέταρτη εγκυμοσύνη μου είναι σίγουρα η δυσκολότερη μέχρι τώρα, όμως και πάλι όλα κυλούν καλά και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό… Φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικές οι γιορτές για όλους μας. Για κάποιους, βέβαια, θα είναι και πολύ δύσκολες. Ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τον συνάνθρωπό του!”. Δείτε την ανακοίνωσε που είχε κάνει.

ολιβια