Θυμάστε τον Χρήστο Σαντικάι; Τον είδαμε σήμερα και είναι αγνώριστος!

Δεν θα πιστέψετε ότι είναι αυτός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θυμάστε τον Χρήστο Σαντικάι; Τον είδαμε σήμερα και είναι αγνώριστος!

Τον Χρήστο Σαντικάι τον γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια , όταν ήταν μόλις 9 ετών, μέσα από την συχνότητα του Alter. Εμείς τον είδαμε πως είναι σήμερα και πάθαμε πλάκα!

Ο Χρήστος έγινε γνωστός στον ελληνικό χώρο τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ψέλνοντας ύμνους το Πάσχα.

Ο πλέον 26χρονος Χρήστος συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, αλλά ως συνθέτης.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη δουλειά του ως συνθέτης τραγουδιών, για την συνεργασία του με το Νίκο Οικονομόπουλο -ο οποίος μεταξύ των άλλων ανακοίνωσε μια χαρμόσυνη είδηση- την εμπειρία του στο «Voice», καθώς και για τα τραγούδια που ερμήνευε όταν ήταν 9 χρονών.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Ο Χρήστος Σαντικάει είναι αγνώριστος σήμερα, το ίδιο και ο Μπίλι από το Καφέ της Χαράς

Μπορεί να γνωρίσαμε τον Μπίλυ από το Καφέ της Χαράς, σε νεαρή ηλικία, ωστόσο 17 χρόνια μετά τη σειρά είναι 36 ετών και η εικόνα του σοκάρει κυρίως τις... γυναίκες.

Ο Δημήτρης Τσακάλας, όπως είναι το όνομα του διανύει μια καλή περίοδο. Ασχολείται με την γυμναστική και μπορούμε να πούμε πως τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω του, του πηγαίνουν πολύ.

Μπορεί να μην έχει επιστρέψει στην σειρά. Ωστόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές του και γίνεται χαμός με το γραμμωμένο σώμα του. Πως τα πάει ωστόσο σε τηλεθέαση η σειρά με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1;

Καφέ της Χαράς Μπίλυς πως είναι σήμερα